Wait what? Blijkbaar hadden Miley Cyrus en Kaitlynn Carter zo goed als seks in een nachtclub

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij moeten nog steeds bijkomen van de break-up tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth. Toch lijkt Miley het er niet zo moeilijk mee te hebben. Ze is namelijk al heel intiem gespot met de ex van Brody Jenner, Kaitlynn Carter. De twee lijken het wel héél gezellig te hebben, want volgens bronnen hadden ze zo goed als seks in een nachtclub.

Miley was vorige week al zoenend met Kaitlynn op vakantie gespot. Dit was blijkbaar geen eenmalig dingetje want ze zouden nog veel intiemer in het openbaar geweest zijn.

Miley Cyrus en Kaitlynn Carter

Anderhalve week geleden werd bekend dat het huwelijk tussen de zangeres en acteur officieel voorbij is. Liam zou het er erg zwaar mee hebben (we hebben nog nooit iemand zo verdrietig frozen yoghurt zien eten) en de zangeres zou degene zijn geweest die het heeft uitgemaakt.

Dezelfde dag dat bekend werd dat het huwelijk tussen de twee voorbij is, werd Miley dus zoenend gespot met Kaitlynn Carter. Kaitlynns relatie met Brody Jenner is ook pas net voorbij, maar het lijkt erop dat de vlam tussen haar en Miley al heel sterk is.

rock the boat, don’t rock the boat baby ⚓️

119.9k Likes, 2,656 Comments – Kaitlynn Carter (@kaitlynn) on Instagram: “rock the boat, don’t rock the boat baby ⚓️”

Wilde avond in Soho House

Volgens een bron van Page Six waren Miley en Kaitlynn all over each other afgelopen vrijdag. Ze waren in Soho House in West Hollywood en konden hun handen blijkbaar niet van elkaar afhouden. De bron vertelt: “They were obsessed with each other. They couldn’t keep their hands off each other. They were kissing and making out everywhere. In the bathroom, at the bar, in the middle of the floor. They were basically having sex. There’s no question they’re together.”

Dat klinkt nogal….intens als je het ons vraagt. Alsof dat nog niet wild genoeg klinkt, vertelt de bron ook dat het ze overduidelijk niks uitmaakten wie het allemaal zag. “They were making out all over the place, and didn’t care who saw,” staat in het artikel. We moeten toegeven dat het inderdaad allemaal enorm overtuigend klinkt. Toch wachten we nog wel even op hard bewijs want mensen kunnen natuurlijk van alles zeggen. To be continued.

Page Six

Reageer op artikel:
Wait what? Blijkbaar hadden Miley Cyrus en Kaitlynn Carter zo goed als seks in een nachtclub
Sluiten