Zita Vervoort
Zita Vervoort Entertainment 3 dec 2019

OMG – Miley Cyrus heeft een nieuw kapsel en haar fans vinden het niks

Je dacht misschien dat het te laat is om een compleet nieuw kapsel te nemen in 2019. Je hebt het mis, want Miley Cyrus bewijst met haar nieuwe look dat dit zeker kan. Haar fans vinden haar transformatie echter niet de beste keuze.

Het internet is door het dolle heen over het nieuwe kapsel van Miley. Helaas is dit niet omdat ze fan zijn van Miley’s nieuwe hairdo.

Miley Cyrus kapsel

Zoals we van Miley Cyrus gewend zijn, heeft ze vorige week het internet weer op zijn kop gezet. Dit keer ging het over de look van de zangeres. De zangeres is prachtig en varieert vaak met verschillende kapsels en kleuren. Dit keer heeft haar kapper haar de welbekende mat gegeven – nu een enorme trend. Fans zijn het hier echter totaal niet mee eens en de kritiek is niet te zuinig.

@mileycyrus remains the queen of HAIR! ??‍♀️?

533 Likes, 8 Comments – miley ray cyrus (@everythingmiley) on Instagram: “@mileycyrus remains the queen of HAIR! ??‍♀️?”

Het matje

Op de Instagram-pagina van Miley laat ze haar nieuwe kapsel zien. Van haar lange blonde lokken zijn er een hoop centimeters afgeknipt. Ook bij haar pony zijn er een aantal plukken verknipt. Ze wilde graag een moderne mullet, het kapsel dat ook populair was in de jaren ’80. “Business in the front, party in the back”. Haar fans vinden de look alleen geen party.

Boze fans

Hoewel de zangeres heel positief is over het kapsel is, zijn haar fans dit niet. Sterker nog, ze zijn razend op Sally Herschberger, de kapster van Miley. “This is the worst haricut I’ve ever seen”, zegt een van haar fans.

Wat fans echter niet weten is dat het niet het kapsel niet volledig te danken is haar Sally. Mileys moeder Tish maakte een beginnetje aan het kapsel. Ze pakte de schaar en zette deze in het haar van Miley. Dit liet ze zien op haar eigen Instagram-pagina.

Sally verdedigde zichzelf hierom. Ze schrijft terug naar de fan: “First of all if you knew anything about hair, it’s the position she’s in that’s why it looks that way, it’s 100% even and she also had it straightened so it’s more severe, which I actually like,”

Giving @mileycyrus a little B-day haircut!! #staytuned #itsgood

53.7k Likes, 622 Comments – Tish Cyrus (@tishcyrus) on Instagram: “Giving @mileycyrus a little B-day haircut!! #staytuned #itsgood”

Toch rockt Miley ieder kapsel volgens ons en gelukkig gaat het maar om een kapsel en groeit haar binnen een paar weken al weer terug.

Op zoek naar meer kapsel-inspiratie? Bekijk dan even de mooiste kapsels voor iedere haarlengte van ons zusje Beautify of laat je inspireren door Cara Delevingne’s nieuwe zwarte kapsel.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
OMG – Miley Cyrus heeft een nieuw kapsel en haar fans vinden het niks
Sluiten