It’s official: Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn afgelopen week in het geheim getrouwd en delen dat eindelijk met de rest van de wereld. De foto’s liegen er niet om en de liefde spat er vanaf.

Miley heeft een heftig jaar achter de rug. Door de bosbranden in Malibu verloor ze haar huis en dit jaar is ze ook nog eens beroofd. Het zit haar dus niet echt mee. Gelukkig heeft ze het jaar nu goed kunnen afsluiten en is ze afgelopen zondag getrouwd met haar grote liefde Liam.

Eindelijk getrouwd

We hebben er even op moeten wachten, maar de twee tortelduifjes hebben elkaar dan eindelijk het jawoord gegeven. Er waren al flink wat geruchten over het huwelijk, maar ht koppel hield al die tijd hun lippen stijf op elkaar. Tot nu, want gisteren bevestigden ze de roddels.

Eerder deze week lekte er al een foto uit, waarop te zien was dat het getrouwde stel hun bruidstaart wilde aansnijden. Het hele huis was versierd met slingers en ‘Mr.’ en ‘Mrs.’ was duidelijk te lezen.

Subtiele bruiloft

Je zou nu natuurlijk verwachten dat Miley en Liam een fancy kasteel hadden afgehuurd en er honderd mensen op de gastenlijst stonden, maar nope.

Het stel ging voor een subtielere aanpak. Slechts een aantal gasten waren aanwezig toen het koppel trouwde. Natuurlijk wel in stijl. Miley droeg een prachtige jurk van Vivienne Westwood.

Dit bewijst allemaal maar eens weer dat een bruiloft niet over de top hoeft te zijn, maar net zo mooi is als het klein gevierd wordt.

De kiekjes

De zangeres deelde wat kiekjes van de grote dag op haar Instagram.

Instagram post by Miley Cyrus * Dec 26, 2018 at 8:44pm UTC

350.8k Likes, 6,310 Comments – Miley Cyrus (@mileycyrus) on Instagram

Instagram post by Miley Cyrus * Dec 26, 2018 at 8:48pm UTC

523.8k Likes, 9,668 Comments – Miley Cyrus (@mileycyrus) on Instagram

Miley Cyrus Liam Hemsworth getrouwd

Eerdere struggles

De twee kennen elkaar al sinds 2009 en kondigden in 2012 hun verloving aan. Miley Cyrus en Liam Hemsworth hebben de afgelopen jaren een knipperlichtrelatie gehad. Maar nu weten we het gelukkig zeker: de twee zijn tot over hun oren verliefd op elkaar.

Waar ze naartoe gaan voor hun honeymoon is nog niet bekend.

Miley Cyrus steekt ‘Santa Baby’ in een feministisch jasje

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Reageer op artikel:
It’s official: Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd
Sluiten