Miley Cyrus vertelt ons op Instagram of Liam Hemsworths dick game on point is

Oké, vraag van de dag: hoe is het gesteld met de piemel van Liam Hemsworth? En met ‘gesteld’ bedoelen we niet dat we ons bekommeren om de staat van zijn piel. Met gesteld bedoelen we of zijn dick game sterk is. Wij zijn wel de laatste om daar een oordeel over te vellen, dus gelukkig deed Miley Cyrus dat voor ons. Op Instagram liet de zangeres weten meer dan tevreden te zijn over Liams geslachtsdeel.

Miley Cyrus op Instagram

JUUW, is ze weer. Na een lange radiostilte verbrak Miley Cyrus de stilte rondom haar en haar Instagramaccount door een filmpje te plaatsen van haar aankomende videoclip van ‘Nothing Breaks Like a Heart’. Sindsdien is ze weer volop actief op the gram en plaatst ze naast foto’s ook comments bij anderen. En daar zijn we maar wat blij mee.

De piemel van Liam Hemsworth

Vroeg jij je het nog niet af, dan wil je het nu toch weten: wat vindt Miley Cyrus van le boyfriends coq? Wij hebben het overduidelijke antwoord voor je.

Miley reageerde namelijk op een post van @sourpsycho, waar we met dank aan het geweldige Instagramaccount @commentsbycelebs van afweten. Dit plaatste Miley onder onderstaande foto.

As we suspected, @liamhemsworth. #CommentsByCelebs

95.4k Likes, 3,310 Comments – @commentsbycelebs on Instagram: “As we suspected, @liamhemsworth. #CommentsByCelebs”

Geen één man zou volgens de post een goede dick game hebben, in het bezit zijn van een empatisch vermogen, groot zijn, geen ‘hoes’ hebben én zijn gezond verstand gebruiken. Daar is Miley het echter niet mee eens. ‘Mine does! Don’t give up!’ reageert ze doodleuk onder de foto. Nou Liam, stop die maar in je zak.

En o ja: Lili Reinhart reageerde vervolgens weer op de foto van @commentsbycelebs met ‘I found one!’. Dus voor alle mensen out there die ‘hem’ nog níét hebben gevonden: de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Guess that means @realbarbarapalvin did too. #CommentsByCelebs

41.9k Likes, 944 Comments – @commentsbycelebs on Instagram: “Guess that means @realbarbarapalvin did too. #CommentsByCelebs”

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Deze gewaagde outfit van Miley Cyrus zorgde bijna voor een nip slip

Reageer op artikel:
Miley Cyrus vertelt ons op Instagram of Liam Hemsworths dick game on point is
Sluiten