Renée
Renée | LinkedIn Entertainment 20 jul 2018

Wacht even – zijn Miley en Liam nu wéér uit elkaar?

Miley Cyrus en Liam Hemsworth: we were rooting for you! Met pijn in ons hart lazen we gisteren ineens dat ze ‘reportedly’ uit elkaar waren. HOE DAN? Tijd om uit te zoeken hoe het echt zit. Hebben Miley en Liam nog een relatie?

Juist omdat Miley Cyrus een beetje gek en Liam Hemsworth die hottie van Hunger Games is waren de twee een super leuk koppel samen. Niet alleen zij hadden liefdesverdriet na hun breuk in 2012, de rest van de wereld ook. Maar vier jaar later was er goed nieuws: de twee probeerden het nog een keer samen en verloofden zich zelfs. CUTE. Maar eh, het lijkt er nu op alsof er trouble in paradise is.

De relatie van Miley Cyrus en Liam Hemsworth

The Daily Mail vond een ‘insider’ blijkbaar zo’n betrouwbare bron dat ze wel verslag wilden doen over de relatie van het showbizzkoppel. Er waren scheuren ontstaan in hun relatie en dat was aanleiding voor een tweede breuk. Huilen.

Zo zou Liam niet langer willen wachten met een gezin stichten, terwijl Miley nog niet zou willen denken aan trouwen en kinderen krijgen op het moment. Hartstikke logisch dat je daarover flink kunt ruziën, maar even… Van een breuk kunnen we helemaal niet spreken.

Liam en Miley hebben in één klap alle geruchten de wereld uitgeholpen (of deden een poging tot) via Instagram Stories:

miley cyrus liam hemsworth relatie

Als je snel bent kun je de beelden nog via zijn Instagram account terugvinden. Zo te zien zijn ze op dat moment allesbehalve ruzie aan het maken… Onze hoop in liefde is weer teruggekeerd. <3 Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Miley Cyrus verwijdert uit het niets haar Instagram, maar waarom?

Bustle

Reageer op artikel:
Wacht even – zijn Miley en Liam nu wéér uit elkaar?
Sluiten