Miley Cyrus’ videoclip van ‘Nothing Breaks Like a Heart’ is uit en het is top

Het was even stil rondom Miley Cyrus. Nadat ze vorig jaar besloot haar puberale periode achter zich te laten, heeft ze haar rust gevonden en kunnen we ons voorstellen dat ze vooral gewoon wilt genieten van deze periode – met Liam Hemsworth aan haar zijde -. Vannacht plaatste ze de videoclip van haar single ‘Nothing Breaks Like a Heart’ en die wil je best wel even zien.

Miley Cyrus

Miley Cyrus begon natuurlijk ooit als Hannah Montana, maar belandde een aantal jaar terug in een fuck alles en iedereen fase, wat duidelijk ook invloed had op het soort nummers dat ze uitbracht. Die fase is voorbij en vorig jaar bracht Miley het nummer Malibu uit, waarmee ze duidelijk liet zien dat ze een andere richting op wilde in het leven én met haar muziek.

Spijt heeft ze echter niet van haar onstuimige periode en ze geeft ook aan dat ze haar wilde haren nooit helemaal zal verliezen (gelukkig maar).

De videoclip van ‘Nothing Breaks Like a Heart’

Na een radiostilte hoorden we deze week eindelijk weer iets van Miley Cyrus. Ze deelde sneak peaks van haar nieuwe videoclip ‘Nothing Breaks Like A Heart’ en maakte ons alvast lekker voor de release van de clip.

Miley Cyrus heeft ooit alle foto’s van haar feed verwijderd, maar plaatste een aantal uur terug een belangrijke mededeling: “Nothing Breaks Like a Heart out now…. link in bio”. Dat laten we ons geen twee keer vertellen.

Mark Ronson – Nothing Breaks Like a Heart (Official Video) ft. Miley Cyrus

Mark Ronson feat.

Wij zijn groot fan van de videoclip. Miley verwijst indirect naar politiek en de celebrity cultuur en de echt oplettenden onder ons spotten al een aantal easter eggs. Zo zie je Miley als miniatuur op een wrecking ball en staat er ergens ‘Wolf News Alert’, wat een dikke knipoog is naar het daadwerkelijk bestaande Fox News. See for yourself.

Miley Cyrus: “Ik ben niet zwanger, ik heb gewoon een food baby”

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Buzzfeed

Reageer op artikel:
Miley Cyrus’ videoclip van ‘Nothing Breaks Like a Heart’ is uit en het is top
Sluiten