Trix Jacobs
Trix Jacobs Entertainment 17 dec 2018

Deze gewaagde outfit van Miley Cyrus zorgde bijna voor een nip slip

Als Miley Cyrus op het podium verschijnt kiest ze niet voor een simpel zwart jurkje, maar trekt ze iets spectaculairs uit de kast. Ook deze keer weet ze weer de wereld op zijn kop te zetten met een gewaagde outfit.

Miley staat bekend om haar gewaagde outfits en statements die ze altijd maakt. Als je een kijkje in haar kast neemt, kom je vast de meest extreme items tegen. Van pailletten tot aan veren: het is er allemaal te vinden. Voor velen is ze een inspiratie, maar anderen zijn niet zo fan van haar kledingstijl. Dat bleek wel weer na haar optreden bij de Amerikaanse show Saturday Night Live en de reacties die volgden.

Dit is dus de outfit

Miley Cyrus zong afgelopen zaterdag haar nieuwe nummer Nothing Breaks Like a Heart. De aandacht ging alleen niet naar het optreden, maar alle ogen waren gericht op de kleren van de blondine. Gehuld in een glitterjasje en bijpassende broek stond ze op het podium de sterren van de hemel te zingen. Maar Miley zou Miley niet zijn als ze niet een gekke twist aan haar look zou geven. Onder het open jasje had de blondine namelijk niks aan. Geen mooie blouse of opvallende top, maar gewoon lekker puur natuur. De glinsterende outfit van Gucci ging voor maar liefst €4.300 over de toonbank. Wellicht paste een shirtje net niet in het budget.

Het internet gaat los

De hele wereld was door het dolle heen en ze hadden meer te zeggen over de outfit, dan over het optreden zelf. Het was een wonder dat alles op zijn plek bleef zitten en iedereen zat te wachten op een nipple slip. Gelukkig hebben we die niet gezien, waarschijnlijk had haar styliste alles goed vastgezet met tape. Fans konden het niet laten en gingen los op Twitter.

Courtney on Twitter

How in the world is @MileyCyrus wearing that coat with no shirt underneath and not having one nip slip ? #brave #SNL

OfficialWilly2.0 on Twitter

Can someone please explain to me why Miley Cyrus is not having a nip slip moment??? #SNL @nbcsnl

Jarrett on Twitter

So Miley Cyrus isn’t wearing a shirt #Snl https://t.co/XSrzJoLmkD

Devin Martin on Twitter

Me watching Miley Cyrus waiting for a wardrobe malfunction #SNL https://t.co/6huCKNUKr1

Miley Cyrus vertelt dat ze Hailey Baldwin vroeger heeft gepest

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze gewaagde outfit van Miley Cyrus zorgde bijna voor een nip slip
Sluiten