Oh my – Hier bestel je gratis een Milka chocoladegerechtje (én stel de nieuwste smaak samen)

Van een simpele melksmaak tot een confetti-variant. Of met Oreo, oh my god. Hoe geniaal is het om fantastische smaken te verzinnen voor chocoladerepen? Precies, dat wil je. En raad eens? Je kúnt ervan proeven (see what I did there). Voor het eerst in 120 jaar vraagt Milka de consument namelijk op hulp.

Ze zoeken dé nieuwste smaak en jij mag die zelf samen gaan stellen. I know, het is geweldig. We praten je bij.

Nieuwste Milka-smaak

Heb je zelf een geniale smaak in je hoofd die nog niet in een chocoladereep is te vinden? Dan is het hoog nodig om je eigen smaak samen te stellen. En dat kan nu. Voor het eerst in 120 jaar roept Milka Nederlanders namelijk op om de nieuwste Milka-smaak te bedenken.

Voor 27 september 2020 moet je je smaakcombinatie insturen. Je kunt uit bijna tachtig ingrediënten kiezen, van rode peper en pretzels tot drop en bubblegum. Wie weet wordt jouw smaakcombinatie wel door Milka in productie genomen (én dus ook in de winkel te verkrijgen).

Gratis chocoladegerechtje

Om je wat inspiratie te geven voor het verzinnen van de nieuwste smaak, kun je vanaf morgen (3 september) om 17:00 gratis een chocoladegerechtje bij je thuis laten bezorgen met Deliveroo Amsterdam (binnen de ring). Vergeet de code FREEMILKA niet in te vullen bij het “afrekenen”. De chocoladegerechtjes zijn samengesteld met patissier Jurgen Koens.

De gerechtjes bevatten ingrediënten die ook terugkomen in de Milka-actie. Je kunt kiezen uit een pot au crème van chocolade met framboos, roos en hazelnootcrunch (perfect voor een romantische avond), een box gevuld met in chocolade gedipte chilipeper pretzels, popcorn en dried fruit snacks (perfect voor een movie night) óf een jar gevuld met coffee banana en blackpepper booster voor een lekkere game night.

Reageer op artikel:
Oh my – Hier bestel je gratis een Milka chocoladegerechtje (én stel de nieuwste smaak samen)
Sluiten