Hold on – Millie Bobby Brown wilde in Game of Thrones spelen maar werd afgewezen

It’s safe to say dat de hele wereld Millie Bobby Brown kent als Eleven in Stranger Things. Dé rol die haar binnen no-time op de kaart zette. Toch ging de weg ernaartoe alles behalve soepel. In The Tonight Show vertelde ze Jimmy Fallon dat ze meerdere keren werd afgewezen en dat ze door de vele afwijzingen – onder andere voor een rol in Game of Thrones – bijna besloot te stoppen met acteren.

“You get far more nos – a lot of nos – before you get a yes.”

Millie Bobby Brown

De nog maar zestienjarige (feeling old yet?) Millie Bobby Brown werd wereldberoemd na haar rol als Eleven in Stranger Things. Maar voor ze daar kwam, heeft ze heel wat gastrollen en audities moeten doen. En daar horen vele afwijzingen bij. Na gastrollen in Modern Family, NCIS en Grey’s Anatomy besloot ze auditie te doen voor een rol in Game of Thrones, vertelt ze aan Jimmy Fallon in The Tonight Show:

“I then auditioned for Game of Thrones and I got a ‘no’ for that. Then that’s kind of when I was like, ‘Oh, this is really difficult,’ because I guess I really wanted that role.”

Game of Thrones

Als je fan bent van Game of Thrones, moet het niet zo moeilijk zijn om te raden voor welke rol Millie Bobby Brown wilde gaan. Yup, ze hoopte de rol van Lyanna Mormont te kunnen vervullen. Maar die rol werd vergeven aan Bella Ramsey. Ze heeft in principe natuurlijk niks te klagen, want ze kreeg vervolgens de rol van Eleven in Stranger Things.

En da’s nog niet alles. Ze speelde Madison in de sequel van Godzilla én de nieuwe Netflix original Enola Holmes (het kleine zusje van Sherlock Holmes) is onlangs gelanceerd. Wat so far al een groot succes is. Bovendien zit het met haar nettowaarde ook wel goed. Well, eind goed, al goed.

Speaking of Game of Thrones: altijd al afgevraagd hoe de mannen van GOT het volhielden in de bloedhete kostuums? We vertellen het je.

Reageer op artikel:
Hold on – Millie Bobby Brown wilde in Game of Thrones spelen maar werd afgewezen
Sluiten