Wil je zien – Millie Bobby Brown produceert haar eigen film met Netflix

Net wanneer je denkt dat je het best oké doet in het leven, hoor je dat de vijftienjarige Millie Bobby Brown haar eigen film gaat produceren. Jep, Netflix en Millie Bobby Brown slaan opnieuw de handen ineen. De vijftienjarige Strangers Things-actrice gaat een eigen film produceren.

Samen met de streamingdienst creëert ze een film die is gebaseerd op een verhaal dat ze heeft geschreven met haar oudere zus Paige.

Millie Bobby Brown en Netflix

Ook de titel van de film is al bekend en luidt ‘A Time Lost’. Het verhaal gaat over twee families die al jarenlang ruzie hebben. De bom barst compleet als de tienerdochter van een van de gezinnen kanker blijkt te hebben. Millie en Paige vertellen in een statement het volgende: “We are so grateful to Netflix for their confidence in us and this beautiful story, which we have spent years writing and developing. It’s about friendship, family and overcoming obstacles when it feels like the world is pushing you down. It’s been a labor of love, literally.”

had the best day supporting the champion himself @lewishamilton !!! 🖤

5.3m Likes, 28.9k Comments – mills (@milliebobbybrown) on Instagram: “had the best day supporting the champion himself @lewishamilton !!! 🖤”

Ook Paige Brown en de vader van de zussen, Robert Brown, zijn producenten van de film. Voor Millie is ‘A Time Lost’ al haar tweede klus als producent. Ook bij de film ‘Enola Holmes’ waarvan de opnames op dit moment plaatsvinden heeft ze die rol. Het is niet duidelijk of de actrice ook te zien zal zijn in de film. Al met al gaat Millie dus heel lekker.

ANP/NSMBL

Reageer op artikel:
Wil je zien – Millie Bobby Brown produceert haar eigen film met Netflix
Sluiten