Millie Bobby Browns nettowaarde zorgt ervoor dat we ons elke nacht in slaap huilen

Als je nog nooit van de actrice Millie Bobby Brown hebt gehoord, heb je waarschijnlijk de afgelopen tijd onder een steen geleefd. De vijftienjarige actrice heeft zichzelf namelijk op de kaart gezet als een badass actrice met haar rol als Eleven in Stranger Things. Ben je benieuwd hoeveel Millie tot nu toe heeft verdiend? Wij weten het.

Ga er maar even voor zitten, drink alvast een beetje water want bij het horen van Millie’s nettowaarde trek je waarschijnlijk wit weg.

Millie Bobbie Browns salaris

De kans is groot dat toen wij vijftien waren, we de titel vakkenvuller trots droegen op de blauwe overhemden van Albert Heijn. Was vakkenvuller niet je ding? Dan was je waarschijnlijk babysitter (lees: simpelweg op de bank films kijken terwijl er een kind in de andere kamer slaapt). Maar is je naam Millie Bobby Brown? Dan ben je met hele andere dingen bezig.

De carrière van de vijftienjarige actrice maakte een enorme sprong toen ze verscheen als Eleven in de Netflix-serie Stranger Things. Inmiddels heeft Millie er al drie seizoenen opzitten en je raadt het al: dat brengt aardig wat knaken met zich mee.

February 19th, 2004 = 15 years old 👼✨

2.4m Likes, 73.5k Comments – mills 🐳 (@milliebobbybrown) on Instagram: “February 19th, 2004 = 15 years old 👼✨”

Stranger Things salaris

Dus, laten we even onze rekenmachine erbij pakken. Volgens Deadline verdiende Millie, net als de rest van de cast van Stranger Things, tijdens de eerste twee seizoenen $30.000 per aflevering. Seizoen één bestond uit acht afleveringen en het tweede seizoen bevatte negen afleveringen. Dat betekent dat het salaris van de Stranger Things cast $510.000 per persoon was *spuugt thee uit*.

Maar je weet hoe die dingen gaan, wanneer een show verlengd wordt is het tijd om voor salarisverhoging te vragen. Salarisverhoging kreeg Millie zeker, want volgens bronnen verdient ze nu zo’n $250.000 per aflevering. We herhalen: per aflevering.

Goed, dat betekent dus dat de vijftienjarige (!!!!!) zo’n twee miljoen heeft verdiend aan seizoen drie van Stranger Things. Dat betekent dat de actrice aan de serie alleen in de afgelopen jaren al $2.510.000 heeft verdiend. Dus.

Modellenwerk

Waarom zou je stoppen bij acteren wanneer er nog veel meer te doen is? Precies dat dacht Millie waarschijnlijk ook, want in 2017 tekende ze ook nog eens bij IMG models. Ze sleepte een campagne binnen voor Calvin Klein en was ook te zien in de zomercampagne van Moncler. Hoeveel ze voor deze campagnes binnen heeft geharkt, is niet bekend. Maar het mag duidelijk zijn dat we het hier niet hebben over een paar tientjes.

Selfie reflection 📸 @calvinklein #MYCALVINS #CKHOLIDAY + ©/®/™ The Andy Warhol Foundation for the Visual Arts, Inc. #AD

461.4k Likes, 3,266 Comments – mills 🐳 (@milliebobbybrown) on Instagram: “Selfie reflection 📸 @calvinklein #MYCALVINS #CKHOLIDAY + ©/®/™ The Andy Warhol Foundation for the…”

Films

Naast haar bekende rol in Stranger Things heeft de actrice ook nog tijd gevonden om tussendoor in een andere film te spelen. Ze is namelijk te zien in de film ‘Godzilla: King of the Monsters’. Drie keer raden hoeveel ze hiervoor heeft gekregen. Volgens The Blast heeft de actrice voor haar rol in deze film maar lieft $1.000.000 gekregen. Holy schnitzels.

One King to rule them all. #GodzillaMovie – in theaters May 31

371k Likes, 4,029 Comments – mills 🐳 (@milliebobbybrown) on Instagram: “One King to rule them all. #GodzillaMovie – in theaters May 31”

Goed, dat brengt ons bij de totale nettowaarde van de vijftienjarige Millie Bobby Brown. Volgens Celebrity Net Worth komt dit neer op vier. miljoen. dollar. We hadden dus toch een ander bijbaantje moeten kiezen toen wij haar leeftijd hadden.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Millie Bobby Browns nettowaarde zorgt ervoor dat we ons elke nacht in slaap huilen
Sluiten