admin
admin Entertainment 22 jan 2018

Millie Bobby Brown mist haar korte koppie uit Stranger Things

We leerden de getalenteerde Millie Bobby Brown kennen als Eleven, haar iconische rol in Stranger Things. Ze viel gelijk op met haar geschoren koppie, haar buitennatuurlijke krachten en haar mysterieuze verleden. Vooral haar geschoren hoofd maakte veel indruk, aangezien Millie haar eigen haar heeft afgeschoren voor deze rol.

Waarom ze kort haar mist

In seizoen twee van de beroemde serie rockt Millie een kort krullend kapsel, dus hoefde ze haar haar er niet nog een keer af te scheren. Toch vond ze dit ergens wel jammer, bleek uit een serie tweets die ze vorige week de wereld in stuurde.

Ze mist haar korte koppie, maar niet omdat ze dit wel makkelijk vond tijdens het wassen of wanneer ze haar haar moest doen in de ochtend. Ze mist het omdat het haar leerde dat je mooi bent zoals je bent; met of zonder haar.

Millie is niet de enige die daar zo over denkt. Haar rol als Eleven heeft voor meer gezorgd dan alleen maar Stranger Things-fans, het liet andere vrouwen inzien dat je echt geen haar nodig hebt om je mooi te voelen en dat het super bevrijdend is om je los te maken van dat beeld. Op haar tweets kwamen ontzettend veel reacties van meiden die door Millie de stap hebben gezet om hun haar eraf te scheren. En wat zijn ze stuk voor stuk prachtig.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Distractify

Reageer op artikel:
Millie Bobby Brown mist haar korte koppie uit Stranger Things
Sluiten