Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 11 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Mindfulness en skincare tegelijk? Maak kennis met het merk Keys Soulcare

Het is 2023 en we zorgen beter voor onszelf dan ooit. De manieren van selfcare zijn eindeloos: van een uitgebreide skincare routine tot journalen, en van mediteren tot sexual wellness. Wat als we je vertellen dat huidverzorging en mindfulness samen kunnen komen in één routine? Alicia Keys richtte namelijk het merk op dat het mogelijk maakt.

Maak kennis met Keys Soulcare.

Keys Soulcare: skincare en mindfulness in één

De queen van de flawless huid is natuurlijk zangeres Alicia Keys. Door de jarenlange showmake-up, kreeg ze een paar jaar geleden last van een onzuivere huid. Ze gooide het roer om en ging écht voor zichzelf zorgen – van binnen en buiten. We leren van jongs af aan dat huidverzorging noodzakelijk is, maar waarom wordt er niets gezegd over de verzorging van je ziel?

Keys Soulcare is geïnspireerd op Alicia’s eigen skincare journey en biedt verzorging voor lichaam, geest en ziel. Het merk geeft een nieuwe betekenis aan beauty door rituelen toe te voegen aan ons dagelijkse leven. Op ieder product vind je namelijk een affirmatie, waardoor jij je dag start en eindigt met een positief gevoel.

Keys Soulcare moedigt je aan om je beauty-routine te transformeren tot een ritueel, waarbij je de tijd neemt om jezelf te eren, te manifesteren en dankbaar te zijn.

Onze favoriete producten van Keys Soulcare

We hebben natuurlijk een paar favorieten uit de collectie.

Let Me Glow Illuminating Serum – €28

Wie zegt er nou nee tegen extra glow? De belangrijkste ingreidenten zijn rozenwater en niacinamide. Dus naast een glow, geeft het je huid ook de nodige verzorging.

Golden Cleanser – €24

Deze milde cleanser, ontwikkeld met kurkuma, Manuka-honing en kamille, verwijdert vuil, make-up en onzuiverheden en voedt en verzacht zowel je huid als je geest.

Sacred Body Oil – €27

Niet alleen je gezicht, maar ook je lichaam heeft liefdevolle verzorging nodig. Plantaardige oliën hydrateren en kalmeren de huid dankzij hun hoge concentraties natuurlijke vetzuren en antioxidanten en zorgen tevens voor een stralende glans.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.