Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 30 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Bizar: Miranda Kerr nam eigen eten mee naar het diner van het G’Day USA Gala

Niet iedereen zit te wachten op een chique en uitgebreid diner, bleek afgelopen weekend bij het G’Day USA Gala in Los Angeles. Topmodel Miranda Kerr nam namelijk gewoon haar eigen eten mee naar het diner.

Geen alcohol en geen uitgebreid diner, maar wel een prachtige outfit voor de knappe Miranda Kerr.

Gala ter ere van de beroemde Australiërs in de Verenigde Staten

Afgelopen weekend vond het G’Day USA Gala in Los Angeles plaats en zoals elk jaar liep het evenement over van de celebraties. Het gala wordt jaarlijk georganiseerd om Australische creatieven in de entertainment-industrie in de Verenigde Staten te vieren. Miranda Kerr, die geboren is in Sydney, was dit jaar als eregast aanwezig op het gala.

Met een topmodel als ere-gast kunnen een flinke hoeveelheid foto’s natuurlijk niet ontbreken. Zowel via de foto’s op de rode (uhm.. blauwe) loper, als via haar eigen instagram-story konden we precies in de gaten houden wat er allemaal gebeurde gedurende de avond.

Katy Perry ging op de foto met de ex van haar man

Aan het begin van de avond werden de gemoederen al opgeschud doordat Miranda poseerde met zangeres Katy Perry. Op zich natuurlijk niets opvallends te noemen dat twee wereldberoemde vrouwen met elkaar op de foto gaan, maar hier was toch even net iets meer aan de hand. Katy Perry is namelijk (sinds 2019) verloofd met Orlando Bloom, wie van 2010 tot 2013 getrouwd was met Miranda. Miranda en Orlando hebben samen een zoon, Flynn, die eerder deze maand 12 jaar werd. Ook Katy en Orlando hebben sinds twee jaar een kindje, Daisy Dove Bloom. One big happy modern family dus.

Banaan als diner voor Miranda Kerr

Toch was dit nog niet de meest opvallende gebeurtenissen van de avond. Waar de Rich en Famous genodigden een uitgebreid en chique diner voorgeschoteld kregen, hoefde Miranda daar niet veel van te hebben. Het model nam namelijk haar eigen diner mee naar het evenement. Ze postte een foto van zichzelf in haar Instagram story met een banaan en een flesje kokosnoot-water. Bij de foto schreef ze over de gezondheidsvoordelen: “@medicalmedium says coconut water and bananas are nature’s beta blockers”. Een banaan als diner dus. Het is maar net waar je zin in hebt. Wij vrezen dat wij toch gewoon voor het flesje rode wijn van €85 waren gegaan…

Miranda Kerr nam eigen diner meer naar gala
Instagram @mirandakerr
Miranda Kerr nam eigen diner meer naar gala
Instagram @mirandakerr
Miranda Kerr nam eigen diner meer naar gala
Instagram @mirandakerr

Ex-Victoria’s Secret model Miranda Kerr zweert bij déze shampoo voor fijn en dun haar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.