Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Bizarre Bekentenis 7 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Mirna (28): ‘Ik ben nog maagd, omdat ik telkens blokkeer wanneer de seks nadert’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven allemaal uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op je baas? Gênant moment tijdens een date? Of zit je met jezelf in de knoop en moet je dat verhaal kwijt? Of wil je misschien zelfs wel advies?

Deze week lees je het verhaal van Mirna, die maagd is omdat ze geen seks durft te hebben.

‘Ik ben nog maagd, omdat ik telkens blokkeer wanneer de seks nadert’

Mirna heeft ‘het’ nog nooit gedaan. En hoewel dat natuurlijk helemaal niet erg is, stoort ze zich er zelf wél aan.

Bang voor de daad

“Slechts een paar vriendinnen weten dit van mij, dus ik vind het best bizar dat ik hier nu mijn verhaal doe. Ik ben nog maagd en met mijn leeftijd van 28 is dat zeer ongebruikelijk. Het is niet zo dat ik geen aandacht krijg of nooit date, ik heb juist een bruisend liefdesleven. Toch zit er een blokkade in mijn hoofd als het op seks aankomt.

Ik voel me nooit zo erg op mijn gemak dat ik mijn broek uit durf te doen. Zoenen vind ik prima, maar wanneer het op mijn vagina aankomt, vind ik dat té intiem. Het feit dat ik nooit echt een relatie heb gehad werkt ook niet echt mee, denk ik.”

Waarom denk je dat?

“Nou, ik heb nooit echt lang dezelfde fling gehad. Ik zeg wel dat ik een bruisend liefdesleven heb, maar dit zijn alleen maar losse flodders. Dus echt op mijn gemak kom ik niet. Ik snap ook niet hoe vriendinnen een one night stand kunnen hebben, dat lijkt mij zó eng. Telkens als ik met een gast op het punt kom dat er seks nadert, wordt ik ongemakkelijk en verpest ik het.”

Waarom vind je het ongemakkelijk?

”Op mijn leeftijd verwachten de meeste mannen wel dat ik aardig wat ervaring in bed heb. Ik ben bang dat ik deze verwachtingen niet kan waarmaken en dat ze doorhebben dat het mijn eerste keer is. Dat ongemakkelijke moment bespaar ik mezelf liever.”

Alleen met de juiste persoon het bed in

”Ik ga mezelf ook niet meer in situaties brengen waar ik ongemakkelijk van wordt. Soms ging ik nog weleens met een man mee naar huis, om daar vervolgens heel awkward te doen en tóch naar huis te gaan. Ik weet nu van mezelf dat ik blokkeer, dus ik heb echt de juiste persoon nodig om mijn maagdelijkheid bij te verliezen. Daten blijf ik dus gewoon doen, maar ik ga pas verder dan zoenen als ik echt voel dat deze man het weleen zou kunnen zijn.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.