Renée
Renée Beauty 3 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Model valt 90kg af na gedwongen een dubbele stoel te moeten boeken in het vliegtuig

Pas toen Rosie door een medewerker van de betreffende luchtvaartmaatschappij te horen kreeg dat ze niet op één stoel zou gaan passen, besloot het model haar dieet rigoureus om te gooien. Ze besefte zich dat ze gedurende haar leven een echte stress eter was geweest, maar ook bewust veel voor fastfood heeft gekozen en weinig aandacht aan haar gezondheid heeft besteed.

Toch werd Rosie ook vóór haar gewichtsverlies geroemd in de media; zo deed ze mee aan plus-size schoonheidswedstrijden en was ze te zien in de reality serie Curvy Girls. Modellenbureaus waren gek op haar gezicht – prachtige jukbeenderen en een strakke kaaklijn – maar schrokken wel altijd van haar maten.

Na het vliegtuig-incident was de maat vol. Rosie schreef zich in voor een zelfhulp-cursus, ruilde fastfood in voor proteïnen en groenten en ging meer bewegen. Nu, drie en een half jaar later, is Rosie de helft van haar gewicht kwijt en staat ze zes dagen per week in de sportschool. In plaats van maat 66 draagt ze nu maat 48-50 en hoeft ze geen nanny meer in te huren om met haar kinderen naar Disneyland te gaan, maar kan ze dit fijn zelf.

Rosie: ‘It has not been the easiest journey, and I’ve had my ups and down. But, when I compare my quality of life now to how it used to be, I know it was worth it. When I was larger, I just wasn’t leading the lifestyle I wanted. Now I couldn’t be happier.’

Vandaag de dag is Rosie getekend bij True Model Management in New York, is ze in campagnes te zien voor diverse plus-size modemerken en zet ze zich sterk in voor schoonheid in alle maten, dus inclusief stretch marks en cellulite.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Model valt 90kg af na gedwongen een dubbele stoel te moeten boeken in het vliegtuig
Sluiten