Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 14 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Neeee, een belangrijk personage uit Modern Family gaat DOOD in het volgende seizoen

Denk je de vrijdag lekker te beginnen met gezellige artikelen, krijg je dit. De producenten van Modern Family hebben aangekondigd dat een mega belangrijk personage dood gaat in het tiende seizoen. Nou. Da’s mooi kut.

Modern Family seizoen 10

Het aankomende seizoen van Modern Family is alweer het tiende. We weten niet hoe het met jou zit, maar wij hebben elke aflevering meerdere keren gekeken want wat een fantastische show is het. Vooral de verschillende personages maken de hele serie hilarisch (herkennen jullie je ook zo in Phil?).

Maar het is niet allemaal lachen, gieren en brullen. In het tiende seizoen gaat namelijk iemand dood. De mede-oprichter van de show, Christopher Lloyd, verklapte de dood in een interview met Entertainment Weekly.

Een heftige dood

De vraag die ons allemaal wakker houdt, is dan ook wie dit in godsnaam is. Dat heeft Christopher niet gezegd, maar hij noemde het wel “a significant character”. Verder vertelde hij: “The death will be a moving event — and an event that has repercussions across several episodes.”

Oké, wacht even. Dus dat betekent dat we een emotionele, lange dood te zien krijgen van een belangrijk personage? Gaat het dan toch gebeuren dat we tranen van verdriet laten in plaats van van het lachen? We weten nog niet helemaal hoe we ons hierbij voelen.

Het is een beetje een onverwachte gebeurtenis in de luchtige, grappige show. De geniale breinen achter Modern Family hebben deze keus natuurlijk niet zomaar gemaakt. Christopher legt uit: “[Death] is certainly a topic that families have to deal with, and on television, it’s not easy to do because that’s a heavy subject. But at the same time, it would seem unusual for a family not to go through it.”

Wie dan?!

Ondanks dat we nog niet weten wie de personage is dat gaat hemelen in de serie, hebben we er natuurlijk wel allang over nagedacht. Er zijn veel geruchten dat dit het laatste seizoen van de serie zou zijn. Naast dat dat zou betekenen dat we onszelf dan voor een x aantal weken in slaap gaan huilen, maakt het het ook makkelijker om personages uit te sluiten.

Het is bijvoorbeeld niet waarschijnlijk dat het een jong persoon is. Dat is toch echt te duister voor Modern Family, als je het ons vraagt. Een van de ouders dan? Claire? Phil? Cameron? Mitchell? Nou ja, dat zijn allemaal ouders van tieners, dus dat is toch ook veel te duister?

Dan blijft er eigenlijk nog maar één personage over. De oudste van de hele familie, Jay. Ondanks dat hij de oudste is, is hij ook degene die de hele bende van ellende bij elkaar houdt. Zou de serie hem echt dood laten gaan? Guys, kunnen we dit wel aan allemaal? We zitten er in ieder geval he-le-maal klaar voor.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Modern Family houdt binnenkort op, maar er komt misschien een spin-off

Buzzfeed

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Neeee, een belangrijk personage uit Modern Family gaat DOOD in het volgende seizoen
Sluiten