Modern Family-fans opgelet: op deze datum staan er nieuwe seizoenen op Netflix

Dat Netflix onze beste vriend is, hoeven we niet te ontkennen. En dat Modern Family onze lievelingsserie is, ook niet. Daarom kunnen we gerust ons hart ophalen, want Modern Family is weer te zien op Netflix. En dat is niet het enige: er verschijnen ook nieuwe seizoenen op Netflix. Het is weer tijd voor spirit animal Phil Dunphy, Gloria en ons lievelingskoppel Claire en Mitch.

En dat is maar goed ook, want we kunnen wel wat humor gebruiken in deze periode.

Modern Family op Netflix

Het gemis was groot toen – na het achtste seizoen – Modern Family officieel van Netflix verdween. Gelukkig was dat niet voor lange duur, want afgelopen vrijdag werden de eerste acht seizoenen weer aan het aanbod toegevoegd. Maar dat is niet alles: via Twitter liet Netflix weten dat het negende en tiende seizoen ook komen. En daar hoeven we helemaal niet lang op te wachten: vanaf 24 mei kun je seizoen 9 en seizoen 10 van de sitcom gaan bingewatchen, op Netflix dus.

In Amerika is de serie onlangs afgesloten met de finale van het elfde seizoen, al sluiten de makers een spin-off niet uit. Hopelijk komt dat laatste seizoen uiteindelijk ook naar Netflix. Al zal dat, als we naar voorgaande seizoenen kijken qua timing, waarschijnlijk pas begin volgend jaar zijn.

Serie over een excentrieke familie

Voor wie de serie niet kent (hoe dan?) leggen we het nog even uit. Modern Family volgt drie generaties van een excentrieke familie. Jay is de opa van de familie, maar is getrouwd met een veel jongere vrouw, Gloria. Zijn kinderen Claire en Mitchell hebben elk een eigen gezin. Claire heeft vanaf het begin van de serie zelf ook drie kinderen, terwijl Mitchell in de loop van de sitcom met zijn partner Cameron een dochter adopteert.

De serie heeft inmiddels vijf Emmy Awards voor beste komedie en nog een waslijst aan andere prijzen op zak. Dus als je nog nooit hebt gekeken: ga dat zien. En voor de andere fans: vanaf 24 mei kun je alvast je agenda blokken.

Reageer op artikel:
Modern Family-fans opgelet: op deze datum staan er nieuwe seizoenen op Netflix
Sluiten