Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 7 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Modern Family-fans opgelet: het allernieuwste seizoen staat binnenkort op Netflix

Goed nieuws voor alle fans van Modern Family: het allernieuwste seizoen (aka seizoen 11) staat binnenkort op Netflix. De andere seizoenen van de hilarische serie staan al sinds afgelopen jaar op Netflix. Nu we seizoen één tot en met tien al honderd keer gekeken hebben, kunnen we binnenkort eindelijk verder.

Netflix maakt bekend dat Modern Family seizoen 11 in januari op Netflix komt. Wij praten je bij.

Modern Family

De allereerste aflevering van Modern Family werd in 2009 uitgezonden. De sitcom werd meteen al een hit en sleepte diverse Golden Globe-nominaties binnen. De serie won in 2012 zelfs de Golden Globe voor Best Television Series – Comedy or Musical.

Het gemis was groot toen  Modern Family officieel van Netflix verdween. Gelukkig was dat niet voor lange duur, want kort daarna werden de eerste acht seizoenen weer aan het aanbod toegevoegd. En vervolgens ook seizoen negen en tien.  Nu heeft Netflix op Instagram bekend gemaakt wanneer Modern Family seizoen 11 – het allerlaatste seizoen van de serie  – te zien is.

En dat werd tijd, want fans kijken er al eeuwen naar uit. Hoe zou het verder gaan met Hayley, Dylan en de tweeling? Zal Manny ooit over zijn liefdesverdriet heenkomen? En met welke grappen laat  Phil ons weer lachen?

Het nieuwe seizoen

In het allerlaatste seizoen van Modern Family staat wederom het leven van de drie uiteenlopende gezinnen centraal. We konden jarenlang genieten van de belevenissen van Gloria, Jay, Claire, Mitchell, Cameron, Manny, Luke, Phil, Haley, Alex, Lily en Joe. Binnenkort moeten we dan toch echt afscheid nemen van de families Dunphy, Tucker, Pritchett en Delgado.

1 januari wordt een feestelijke dag en niet alleen omdat het de eerste dag van het nieuwe jaar is. Vanaf dan staan de 18 afleveringen van seizoen 11 op Netflix. Enne, uiteraard belanden de families weer genoeg hilarische situaties. Wij kunnen niet wachten.In de tussentijd is het een goed excuus om de hele serie nog eens opnieuw te kijken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Modern Family-fans opgelet: het allernieuwste seizoen staat binnenkort op Netflix
Sluiten