Redactie
Redactie Fashion 19 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn modetrends uit de 00’s waar we nu om moeten lachen

Er zijn genoeg modetrends van vroeger die inmiddels niet meer weg te denken zijn, het is dan ook het jaar van de comebacks. Toch zijn er genoeg items, vooral uit de ’00s, die we liever nooit meer terug willen zien. Items waar we nu zelfs om moeten lachen. Maar je weet maar nooit, het kan altijd weer een trend worden.

Modetrends uit de 00’s

1. Low-rise jeans

En niet zomaar low-rise jeans, ultra low-rise jeans. Dit ziet er nou niet echt comfortabel uit, wel erg… bijzonder. Hoewel deze lage jeans wel al voor een deel een comeback hebben gemaakt, hopen we dat deze nog even weg blijft.

Steve W. Grayson / Getty Images

2. De minirok

Begrijp ons niet verkeerd, rokjes zijn zeker leuk. Deze super mini-versie? Die vinden we iets minder leuk. Het lijkt ons ook vooral erg koud.

Frank Micelotta / Getty Images

3. Armwarmers

Hoewel deze modetrend ook wel praktisch is, kunnen we dit accessoire beter vergeten.

Denny Keeler / Getty Images

4. Jurken over broek

Soms vragen we ons wel eens af wie dit ooit heeft bedacht en hoe het ooit een trend heeft kunnen worden. Vroeger was het je go-to outfit. Nu? Je kan het beter in je kast laten liggen.

Mike Guastella / Getty Images

5. Mukluk-laarzen

Deze laarzen zijn zeker comfy en warm, maar om ze weer een trend te maken? Liever niet. Laten we het zo zeggen, ze zijn zeker moeilijk te combineren, maar wie weet?

Gareth Cattermole / Getty Images

6. Kralentop

Dit is een trend die we nog wel eens zien terugkomen. De glitter en glamour, geweldig! Ook de zusjes Hilton waren fan van deze trend. Please, take us back!

Dan Callister / Getty Images

7. Een nachthemdje als partydress

Deze trend is zeker een lifehack. Je gaat uit en kan na het avondje stappen gelijk je bed in. Daarnaast ziet het er ook nog best goed uit. Lindsay Lohan ging vaak in deze modetrend uit.

Patrick McMullan / Getty Images

8. Juicy Couture-pak

Hoewel dit trainingspak super stylish is, op de rode loper? Lindsay Lohan durfde dat wel aan in plaats van een strakke jurk. Vroeger was alles beter toch? Dit is daar zeker een voorbeeld van, comfortabel over de rode loper.

Jim Smeal / Getty Images

Welke modetrend uit de ’00s maakt jou aan het lachen? En welke zou jij nu nog wel dragen?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.