Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Fashion 12 apr 2018

Deze 5 modetrends hebben heel Instagram veroverd – en terecht

Als je precies wil weten wat er momenteel in de mode is, doe je er goed aan een paar ~*fashionista’s*~ op Instagram te volgen. Deze accounts staan namelijk bomvol met allerlei toffe items – waarvan de kans groot is dat ze nog wel eventjes blijven rondhangen in modewereld.

Wij hebben de leukste trends voor je opgespeurd. Scheelt jou weer, want zo heb je meer tijd om te shoppen!

1. Fanny pack

Yes, het festivalseizoen komt eraan! De ‘fanny pack‘ – op z’n Nederlands zeggen we ook wel heuptasje – is de ultieme festivalmusthave. Vroeger liep iedereen er al mee, tot het moment dat je het tasje alleen nog maar bij toeristen en je oma zag. Tegenwoordig mag je ‘m gewoon weer om! Wel is ‘ie ietsje veranderd: geen suffe looks, maar je vindt ze in allerlei kleuren, printjes en andere toffe details.

2. Van top tot teen in één kleur

Hoewel de afgelopen jaren colour blocking helemaal de shit was, zien we nu steeds vaker hele outfits in één kleur langskomen. Je kunt ervoor kiezen om hiervoor zelf items met elkaar te combineren, maar het kan nog makkelijker: draag een pak!

3. Doorschijnend

Weet je nog toen Kim Kardashian ineens met doorzichtige laarzen werd gespot? Onderhand is de trend niet meer weg te denken uit modewereld. Eerlijk is eerlijk: het is ietwat gewaagd, maar leuk is het wel. Vind je volledig doorzichtige schoenen wat overdreven? Dan zijn kun je ook voor details kiezen! Check de hakken hieronder maar eens:

4. Lavendel

Met pastelkleuren kan het nooit misgaan. Momenteel zien we de kleur lavendel ontzettend veel terug op Instagram. Aimee Song van het Instagram-account ‘Song of Style’ combineert hieronder zelfs twee trends met elkaar: de lavendelkleur in één outfit. Lekker bezig, hoor!

5. Opgeknoopte blouse

Niet per se nieuw, maar wel iets wat je de laatste tijd weer veel terugziet: een opgeknoopte blouse! Het leuke is dat de trend het hele jaar door gedragen kan worden en maar net hoe jij ‘m leuk vindt – zo zie je hieronder zowel een leuke outfit met een rokje als met een broek.

Dusse, welke modetrend zet jij binnenkort op The Gram?

Betches

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze 5 modetrends hebben heel Instagram veroverd – en terecht
Sluiten