Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 19 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Shoppen maar – Deze items mogen deze lente niet in je kast ontbreken

Nu we in quarantaine zitten, hebben we alle tijd om onze garderobe eens flink onder de loep te nemen. Wat mag er uit en nog belangrijker: wat moet je komend seizoen in je kast hebben hangen? De lente is inmiddels van start en zodra we weer naar buiten mogen, moet je er natuurlijk wel fashionable bij lopen.

Precies om die reden delen wij de belangrijkste items die deze lente niet in je kast mogen ontbreken.

1. Witte denim

Ja, het is officieel weer tijd voor de witte denim. Stijl de denim met een mooie top en sandaaltjes en you’re good to go. Voel je het helemaal? Ga dan voor een denim on denim look.

2. Jumpsuit

Het is misschien wat onhandig dat je volledig naakt bent als je naar het toilet moet, maar de jumpsuit is weer terug. Een stuk waarmee je gegarandeerd een outfit rockt. En het is nog makkelijk ook.

3. Pofmouwen

Voor dit seizoen geldt: hoe groter de mouwen, hoe beter. Ga voor een top of jurkje met pofmouwen en je steelt de show.

4. Lange jurken

De lente is het allerbeste seizoen om een mooie maxi jurk te dragen. Stijl hem stoer met korte laarsjes of met een mooie hak. Gegarandeerd succes.

5. Bermuda

Afgelopen winter zagen we de bermuda al langzaam weer in het straatbeeld verschijnen en nu is hij volledig terug. Ruil de laarzen in voor open sandalen of sneakers en je hebt een look.

6. Pastelkleurig leer

Dat leer en pastelkleuren terug zijn in de mode, weten we. Maar de combinatie van de twee levert prachtige items op en die wil jij zeker in je kast hebben hangen.

7. Polkadots

Ze waren even weg, maar inmiddels zijn ze weer helemaal terug: polkadots. Draag ze vooral op een mooie maxi-jurk of een blouse en je bent helemaal ready voor de lente én zomer.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Shoppen maar – Deze items mogen deze lente niet in je kast ontbreken
Sluiten