Modetrends van 2018: deze trends uit 2017 gaan nergens heen

De eerste maand van 2018 zit er alweer op. De tijd gaat zó snel voorbij. Heb je nog niets opgepikt van de modetrends van 2018? Dan ben je hier op de goede plek! Wij hebben de belangrijkste trends voor je opgespeurd. Scheelt jou weer, want zo heb je meer tijd om te winkelen. Van maxi-jurken tot de luipaardprint: deze vijf modetrends die we in 2017 al zagen zul je in 2018 geheid weer terugzien.

Modetrends van 2018

1. Maxi-jurken

Ga je ergens heen, maar weet je (nog) niet wat je aan moet? De maxi-jurk is dé perfecte outfit. Heb je een nette gelegenheid? Doe er een paar hakken onder en je bent red carpet ready. Ga je toch meer voor een casual look? Geen probleem! Draag er dan gympen of sandaaltjes onder. Geschikt voor elke situatie.

2. Sterrenprint

Sterrenprints zijn helemaal terug, én hoe. Of je nu voor een zwevend midi-jurkje of een broek (zoals onze eigen Laura in de kerstoutfits video) gaat: je zit sowieso goed. Vind je de print iets te heftig? No problem! Er zijn ook talloze accessoires met het leuke printje.

3. Bloemenprint

Letterlijk elk jaar zien we ‘m weer: het bloemenprintje! Toch zien we de print elke keer weer ietsje anders. Zo zien we nu vooral bloemenjurkjes. Wil je echt uitpakken? Ga dan gelijk voor een floral suit!

4. Streepjes

Streepjes, dé look van de Parisienne. Al jarenlang is deze streep zo razend populair dat het tot de echte mode-klassiekers gerekend mag worden. Door de grote verscheidenheid aan verschijningsvormen is er voor ieder wat wils: dikke strepen, dunne streepjes. En dan hebben we het nog niet eens over de verschillen qua kleur: rode streepjes, blauwe strepen, zwarte strepen; het is er allemaal. Het is gewoon altijd dé oplossing voor als je het even niet meer weet. Streep eronder!

5. Luipaardprint

You hate ’em or you love ’em, de luipaardprint. Op de redactie zijn we er in ieder geval fan van. Jassen, truien, broeken of ‘gewoon’ laarsjes: het kan allemaal tegenwoordig! Het leuke eraan is dat de print gelijk een rockstar vibe met zich meebrengt.

Missguided

Reageer op artikel:
Modetrends van 2018: deze trends uit 2017 gaan nergens heen
Sluiten