Redactie
Redactie Gesponsord 3 mei 2020

5x de beste Moederdag cadeautjes op afstand

Moederdag komt er weer aan! Als jij en je mams nog in hetzelfde huis wonen, krijgen jullie door de huidige situatie niet de kans om elkaar te missen. Maar als je op jezelf woont kun je er niet omheen: je mist haar. Gelukkig zijn er genoeg manieren om haar op afstand te verrassen. Wat denk je hiervan?

Laat jullie mooiste foto afdrukken

Weet je nog, die ene foto waarvan jullie al maanden zeggen dat er eens ‘iets’ mee gedaan moet worden? Juist. Moederdag is hét moment om met dat ‘iets’ aan de slag te gaan. Laat ‘m uitvergroten en afdrukken op een mooi canvas bijvoorbeeld. Of op een mok. Tegenwoordig kun je foto’s laten afdrukken op zo’n beetje alles wat je je kunt bedenken, dus leef je uit. 

Stel een pakketje samen

Misschien is je moeder gek op een bepaald soort chocolade of ging ze super lekker op die heerlijke rode wijn die jullie ooit dronken op een terrasje op vakantie. Verzamel dingen waarvan je weet dat je moeder er blij van wordt en stop ze samen in een doos. Lief kaartje erbij en versturen maar. Wedden dat ze de doos met een grote glimlach op haar gezicht zal uitpakken?

Moederdag openen cadeau
Bron: Getty Images

Verras haar met een bloemetje

Je moeder zal ongetwijfeld zeggen dat ze niet per se een cadeautje verwacht, maar die hebben we vaker gehoord. Met een bloemetje zit je altijd goed. Ze fleuren de woonkamer op, ruiken lekker én laten zien dat je om haar geeft. Woon je zelf wat verder weg, dan kun je de bloemen laten bezorgen, ook óp Moederdag. Succes gegarandeerd! 

Plan een relaxte avond

Voor dit cadeau heb je de hulp nodig van iemand die bij je moeder in huis woont. Broertje, zusje of partner – dat maakt niet uit. Zorg ervoor dat er op Moederdag lekkere tapas thuis worden bezorgd (want: heerlijk en geen afwas!), laat je medeplichtige in huis een fles champagne in de koelkast zetten en maak een lijstje met films die ze zeker zal kunnen waarderen. Samen kijken is uiteraard een stuk gezelliger, maar ook daar hebben we een oplossing voor. Er zijn verschillende streamingsdiensten die het mogelijk maken om op afstand samen te kijken. 

Ga compleet overboard

Kom erachter wat haar favoriete liedje is, zet ‘m op je telefoon en ga als in de film met boxjes voor de deur staan. Of neem een videoclip op, laat een band optreden: wat dan ook. Beetje over the top misschien, maar als we gaan voor een Moederdag om nooit te vergeten, dan moet je uitpakken ook. Tranen (van geluk en misschien ook een beetje van het lachen) gegarandeerd.

In samenwerking met bloomon

Reageer op artikel:
5x de beste Moederdag cadeautjes op afstand
Sluiten