Mooie mannen van Instagram #5: Daan Erisman

Hoe fijn is het om tussen alle puppyplaatjes en selfies van je vriendinnen ook af en toe een mooie man te zien op je Insta-tijdlijn? Héél fijn, als je het ons vraagt. Daarom hebben we de rubriek ‘Mooie mannen van Instagram’ in het leven geroepen. Hierin verzamelen we wekelijks de knapste jongens die je kan volgen op Instagram, en proberen we meer over ze te weten te komen.

Daan Erisman

We kunnen wel zeggen dat de vijfentwintigjarige Daan (@dwerismarqt op Instagram) niet stilzit. Hij heeft meerdere bedrijven en houdt z’n Instagram daarnaast lekker up-to-date. Grote kans dat jij hem na het lezen van dit artikel wil volgen op Instagram!

Ben je benieuwd hoe ijdel Daan is, hoe lang hij doet over het bewerken van één Instagram-foto en of hij liever McDonald’s of Burger King eet? Lees dan vooral verder.

Always on my phone? ✅ Serious face? ✅ @djchuckie playing at @upperclub.ams tonight? ✅???‍♂️

A post shared by Daan Wayan Erisman (@dwerismarqt) on

Algemeen

Hoe heet je?
Daan Erisman

Hoe oud ben je?
25 jaar

Wat voor werk doe je?
Momenteel werk ik voor mijn nieuwe blockchain-vermogensbeheer, die ik het afgelopen jaar heb opgericht. Daarnaast heb ik al bijna tien jaar het evenementenbureau genaamd ‘Erismarqt’ en sinds vorig jaar het kledingmerk ‘La Palette Denim‘.

De Zomer/Lente collectie van La Palette is online! Met dank aan @irenehin , @rienwelsink & @milangino hebben we een heerlijk dagje geschoten voor de nieuwe Items die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn op de webshop! Korte broeken, nieuw ontwerp lange broeken & re-stock van de hoodies! Go check It out op onze @lapalettedenim Website! ❤️? #LINKINBIO

A post shared by Daan Wayan Erisman (@dwerismarqt) on

Persoonlijk

Hoe ijdel ben je op een schaal van 1 tot 10 en waarom?
Ik denk 6 of 7. Veel mensen denken waarschijnlijk dat ik heel ijdel ben, maar dat is niet zo. Ik trek altijd gewoon wat aan en besteed niet langer dan één minuut aan mijn haar.

Over welk lichaamsdeel van jezelf ben je het meest tevreden?
Is haar een lichaamsdeel? Nee, hè? Maar dan toch denk ik mijn haar! Er zijn genoeg vrienden die nu al kaal worden, haha.

Als je één ding aan je lichaam kon veranderen, wat zou het dan zijn?
Ik zou wel drie à vier centimeter langer willen zijn.

Wie is de meest sexy man of vrouw op aarde?
Dan ga ik toch echt voor David Beckham. Die man heeft alles; een schitterende carrière, honderd verschillende looks gehad – die hem allemaal goed stonden – en een prachtige familie.

"Hey, i was just thinking about you, wanna come to @sensation ?!" Hell yeahhh ⚪️? Thanks ❤️ @boydbaptist #whatareweouthe #watzijnweuithe

A post shared by Daan Wayan Erisman (@dwerismarqt) on

Wat moet iemand doen om je nummer te krijgen?
Eigenlijk ben ik best wel stug hierin, maar als iemand gewoon leuk is en ik er een goed gesprek mee kan hebben, is het altijd mogelijk. Mijn vriendin stuurde me na een festival een DM met de vraag of ze mijn nummer mocht. Deze heb ik toen niet direct gegeven, al wilde ik dat wel doen – dit was eigenlijk puur om haar te ‘fucken’.

Waar knap jij op af bij een date?
Als iemand te veel met zichzelf bezig is en als iemand niet fijn ruikt. Ik vind een nare geur een absolute onderbewuste afknapper.

Wat is een turn-on bij een man of vrouw?
Ik vind het belangrijk als je hygiënisch bent en humor hebt. Ik moet echt met iemand kunnen lachen en er een intelligent en goed gesprek mee kunnen hebben. De rest is dan voor mij bijzaak. Als een meisje grappig en intelligent is, maakt haar dat voor mij ook veel aantrekkelijker en knapper.

Wat zijn je onzekerheden?
Over het algemeen ben ik niet echt onzeker over iets. Als ik echt wat moet noemen, is het dan toch wel presteren onder (groeps)druk. Ik heb het altijd fijn gevonden om dingen op mijn eigen manier te doen – daarom heb ik ook nooit onder iemand gewerkt. Als ik dan toch ineens onder druk dingen moet doen, en daarbij ook nog eens moet presteren, kan ik onzeker worden.

Second picture wearing pink omg lifegoals ??? #fluflu

A post shared by Daan Wayan Erisman (@dwerismarqt) on

Instagram

Komt je mate van ijdelheid overeen met je Instagram-profiel?
Ik denk dat ik wellicht wat ijdeler overkom op social media. Ik probeer altijd wel alles met een knipoog te brengen en niet te serieus te zijn. Aan de ene kant neem ik Instagram totaal niet serieus, maar aan de andere kant is het wel andermans business. Dit is sowieso een beetje de paradox anno 2018.

Ik heb veel mensen zien veranderen door Instagram en vind het dan ook wel het meest besproken probleem van de afgelopen twee jaar. Ik merk dat ik er zelf ook onderhevig aan ben en dat vind ik erg confronterend. Daarom juist probeer ik er bewust een grote 1 aprilgrap van te maken.

Hoe lang ben je ongeveer bezig met één foto (vanaf het maken tot het posten, incl. foto bewerken)?
Ehm, geen idee eigenlijk. Denk een minuut of twee?

Bewerk je je foto’s? Zo ja, veel?
Eigenlijk heb ik nooit enig idee hoe dit precies werkt; ik doe altijd maar wat. Vaak laat ik het ook voor wat het is. Het boeit me ook niet echt heel veel.

Before the sea ate my phone ??

A post shared by Daan Wayan Erisman (@dwerismarqt) on

Kun je op mensen afknappen op basis van hun social mediaprofielen?
Ja, mega! Meestal zie je meteen of chicks echt een ‘blogger-to-be‘ willen zijn of dat meiden het gewoon voor de leuk doen en niet honderdduizend merken taggen. Dit maakt voor mij zeker uit. Helaas maar waar, dat ik hier een mening over heb. Voel me stiekem wel een kneus om dit te zeggen.

Voordat je op een date gaat, check je dan de Instagram van diegene?
Om eerlijk te zijn ga ik nooit zomaar met iemand op een date. Uiteraard check ik wel iemands Instagram-account als één van mijn vrienden met een sterk verhaal komt over een chick die hij de avond ervoor heeft ontmoet. Helaas gaat dit ook zo… Schaam me hier wel echt een beetje voor.

Krijg je wel eens negatieve comments onder je foto’s?
Zeker, dit zijn veelal mijn vrienden. Niemand van ons neemt het echt serieus. Als ik eens een foto van mezelf post, dan word ik meteen de grond ingeslagen. Dit vind ik vooral grappig, andersom doe ik namelijk precies hetzelfde.

Krijg je vaak DM’s?
Valt wel mee! Meestal van mensen die je kent. Als mensen die ik niet ken mij een DM sturen, antwoord ik sowieso nooit.

Random thursday post????‍♂️#vanavonddrfiesta #morgensinterkerstdiner

A post shared by Daan Wayan Erisman (@dwerismarqt) on

Dilemma

Altijd een slechte adem hebben OF altijd naar zweet ruiken?
Heel lastig, ik haat het om een slechte adem te hebben. Echter is zweet ook killing. Dan denk ik toch altijd naar zweet ruiken en dan zorg ik ervoor dat ik altijd een deodorant bij de hand heb. Een stinkende adem is echt wel doordringender in mijn ogen.

Natte sokken OF nat ondergoed dragen?
Nat ondergoed. Voeten die stinken zijn echt een hel. Nat ondergoed droogt wel op, bij je schoenen blijft het langzaam borrelen.

Terug naar het verleden gaan en deze veranderen OF de toekomst zien?
Lastige vraag, maar ik denk terug naar het verleden. Als ik zie waar we nu heen gaan – kijk bijvoorbeeld naar de kunstmatige intelligentie die de wereld overneemt -, dan vind ik dat best beangstigend. Breng me dan maar terug naar de jaren zeventig en tachtig! Ik denk dat dit echt mijn tijd was; hippies, experimenteren met van alles en nog wat én geen technologie.

Altijd Burger King OF altijd McDonald’s?
Ik denk Burger King! Twister Fries zijn de shit.

Zout eten OF zoet eten?
ZOUT met een hoofdletter Z. Ik houd niet van snoep.

Hey, Ik loer je ? #bae

A post shared by Daan Wayan Erisman (@dwerismarqt) on

Dat was ‘m weer voor deze week. Denk je nu: hé, ik wil meer over een knappe jongen weten die ik volg op Instagram, laat het dan even weten in de comments! Wie weet zie je hem hier volgende week wel verschijnen…

Meer mooie mannen

Mooie mannen van Instagram #1: Is dit dé Nederlandse Christian Grey?

Mooie mannen van Instagram #2: HNTM’s Ritse

Mooie mannen van Instagram #3: Luthwin Albertsz


https://www.nsmbl.nl/mooie-mannen-john-ruitenbeek/

Reageer op artikel:
Mooie mannen van Instagram #5: Daan Erisman
Sluiten