Mooie mannen van Instagram #18: Frank van de Brug

Hoewel we genieten van de vakantiekiekjes van vriendinnen en de foto’s van vrouwelijk schoon, mogen er af en toe ook bést wat mooie mannen op ons beeldscherm verschijnen. In deze rubriek helpen wij je met liefde een handje om de mooiste, gezelligste mannen van Instagram te vinden. Om ze beter te leren kennen beantwoordt elke man NSMBL’s vragenlijst. Zo weet jij precies hoe je zijn nummer moet scoren.

Frank van de Brug

Frank is co-founder én eigenaar van Colourful Rebel. Dit populaire kledingmerk verkoopt kleurrijke items en speelt goed in op trends. Hallo daar, wij zeggen geen nee tegen die slangenitems.

Zelf zegt Colourful Rebel over het merk: Colourful Rebel is more than just fashion. More than just a blog. Colourful Rebel is a mentality, a way of life, a savoir vivre. Klinkt lekker. En dat is Frank ook. Want even eerlijk: deze hete dertiger mag er wel wezen hoor. Benieuwd naar wat hij aan zijn lichaam wilt veranderen en of hij ijdel is? Lees verder voor NSMBL’s vragenvuur.

Broaaap 💨💨

611 Likes, 13 Comments – Frank van de Brug (@frankvandebrug) on Instagram: “Broaaap 💨💨”

Algemeen

Hoe heet je?
Frank van de Brug.

Hoe oud ben je?
32 jaar.

Hoe lang ben je?
1.89 meter.

Wat voor werk doe je?
Ik ben co-founder en eigenaar van Colourful Rebel

Geen rimpel of grijze haar te zien zo 🤓👍🏻

422 Likes, 6 Comments – Frank van de Brug (@frankvandebrug) on Instagram: “Geen rimpel of grijze haar te zien zo 🤓👍🏻”

Persoonlijk

Hoe ijdel ben je op een schaal van 1 tot 10 en waarom?
Een 7. Ik wil er wel altijd goed uitzien. Van maandag tot en met vrijdag is dit iets minder. Dan hang ik in mijn bureaustoel op kantoor en loop ik de helft van de tijd op sokken. Voor ik thuis wegga doe ik mijn haar, maar het is niet dat ik vervolgens de hele dag check of dat dan nog goed zit.

Over welk lichaamsdeel van jezelf ben je het meest tevreden?
Goede vraag, ik ben eigenlijk best wel onzeker. Als ik toch wat moet noemen dan denk ik mijn haar. Dat zit vaak vanzelf goed en daar doe ik niet veel aan. Ik heb weleens gelezen dat het beter is voor je haar om het niet zo vaak te wassen. Dat doe ik dus ook niet. Gewoon douchen, water erop, afdrogen, klein likje vet erin en repeat.

Als je één ding aan je lichaam kon veranderen, wat zou het dan zijn?
Heb je even haha. Nu ga ik geen vrienden maken, maar ik zou wat dikker willen zijn. Ik kan echt alles eten wat ik wil en kom niet aan.

Hoe zou jij je kledingstijl omschrijven?
Heel casual, vooral naar kantoor. Het liefst draag ik een denim, een sweat en een leren jasje. Soms een trenchcoat met een paar chelsea boots.

🍷🍷

397 Likes, 4 Comments – Frank van de Brug (@frankvandebrug) on Instagram: “🍷🍷”

Wie is de meest sexy man of vrouw op aarde?
Meest sexy man is cliché, maar David Beckham heeft dat wel echt goed onder controle. En Charlie Hunnam. Qua vrouwen is Margot Robbie in Wolf of Wallstreet echt een topper.

Wat moet iemand doen om je nummer te krijgen?
Die geef ik echt niet zomaar aan iemand. Als ik oprecht met iemand kan lachen en ze humor heeft, dan mag ze hem hebben. Iemand die hem zomaar komt vragen of mijn nummer vraagt voor een vriendin, dat gaat hem niet worden.

Waar knap jij op af bij een date?
Op moeilijk doen. De leukste dates zijn heel simpel. Als ze dan per se naar een heel chic restaurant wil of lastig doet over welke fles wijn we gaan drinken ben ik al klaar. Een leuke date hangt er voor mij volledig vanaf of ze wat te vertellen heeft en humor heeft. Als dat ontbreekt kun je 100 gerechten en dure wijn aanrukken maar dan ben ik snel weg.

Wat is een turn-on bij een man of vrouw?
Humor, ambitie en intelligentie. Ambitie vind ik het aantrekkelijkste. Iemand kan bijvoorbeeld op amateur niveau een sport beoefenen, maar als ze daar dan 200% voor gaat vind ik dat heel aantrekkelijk.

Wat zijn je onzekerheden?
Ik twijfel altijd aan mezelf. Doe ik dingen wel goed etc. Ook al weet ik ergens wel dat ik me nergens voor hoef te schamen of onzeker over hoef te zijn.

Prima dagje zo 📸

805 Likes, 19 Comments – Frank van de Brug (@frankvandebrug) on Instagram: “Prima dagje zo 📸”

Instagram

Wat is je favoriete Instagram account en waarom?
Die van Colourful Rebel natuurlijk. Nee, ik volg voornamelijk reisaccounts ter inspiratie voor shoots of vakanties. Net als fotografie accounts, bijvoorbeeld @cameron_hammond. Daarnaast vind ik fashion accounts die echt voorop lopen heel interessant, zoals @hypebeast, @basketsstores en @dailypaper. Echt een favoriet heb ik niet en het is ook niet zo dat ik heel vaak en lang op Instagram zit te scrollen.

Komt je mate van ijdelheid overeen met je Instagram-profiel?
Ik denk niet dat ik heel ijdel overkom op Instagram, dus ik denk dat dat wel op 1 level zit ja.

Hoe lang ben je ongeveer bezig met één foto (vanaf het maken tot het posten, incl. foto bewerken)?
Maken, filter, posten. Dat kan in 1 minuut gedaan zijn.

Bewerk je je foto’s? Zo ja, veel?
Ligt eraan. Paar grijze haren wegwerken, puistjes even weghalen en af en toe wat kleuren verbeteren. Dat is wat ik doe. Ik heb veel presets in Lightroom dus het is zo gedaan.

📸📸 #colourfulrebel #newyork #nyc #throwback

865 Likes, 16 Comments – Frank van de Brug (@frankvandebrug) on Instagram: “📸📸 #colourfulrebel #newyork #nyc #throwback”

Krijg je betaald voor je posts?
Soms.

Kun je op mensen afknappen op basis van hun social mediaprofielen?
Ja, als alles veel te doordacht is of dingen veel te bewerkt of glad getrokken zijn word ik daar niet bijster enthousiast van.

Voordat je op een date gaat, check je dan de Instagram van diegene?
Toen ik voor het laatst een date had zat ik nog niet echt zo op Instagram. Maar mocht het in de toekomst gebeuren dan speur ik zeker dat hele account af ja.

Krijg je wel eens negatieve comments onder je foto’s?
Ja, ik had een tijdje een stalker die vaak domme dingen onder mijn foto’s zette. Dan haal ik die weg en blokkeer ik hem. Hij deed het tot 7 keer aan toe. Je hebt mij daar echt niet mee, ik vind het namelijk vooral fascinerend dat je 7 keer een account aan gaat maken omdat je mij probeert te kwetsen.

Wat is de gekste DM die je weleens gekregen hebt?
Ik krijg niet zo vaak DM’s to be honest en kan mij ook geen hele rare herinneren. Ik zou graag zeggen dat het allerlei naakte meiden waren maar eigenlijk is mijn inbox best saai!

After dinner dip 👍

620 Likes, 11 Comments – Frank van de Brug (@frankvandebrug) on Instagram: “After dinner dip 👍”

Dilemma’s

‘Normaal’ knap zijn en extreem slim OF ‘normaal’ slim zijn en extreem knap?
Normaal knap en extreem slim.

Altijd een slechte adem hebben OF altijd naar zweet ruiken?
Haha jezus dan denk ik toch naar zweet ruiken.

Natte sokken OF nat ondergoed dragen?
Natte sokken.

Nooit meer sporten OF elke dag minstens één uur sporten?
Sowieso elke dag minstens 1 uur sporten.

Ciao for now Tuscany 💥 #weddingintuscany2017 #tuscany #italy

1,256 Likes, 14 Comments – Frank van de Brug (@frankvandebrug) on Instagram: “Ciao for now Tuscany 💥 #weddingintuscany2017 #tuscany #italy”

Terug naar het verleden gaan en deze veranderen OF de toekomst zien?
Ook al zijn er wel een aantal dingen die ik heel graag anders had aangepakt of niet had gedaan, kijk ik toch liever naar de toekomst.

Nooit meer friet OF nooit meer pizza?
Nooit meer friet.

Strandvakantie OF wintersport?
Ik denk toch wintersport, ik kan niet zo lang stilliggen op het strand.

Bad OF douche?
Douche.

Films OF series?
Series.

Thanks Cape Town! ❤️🇿🇦🚁 #colourfulrebel #colourfulrebelworldtour #capetown

614 Likes, 10 Comments – Frank van de Brug (@frankvandebrug) on Instagram: “Thanks Cape Town! ❤️🇿🇦🚁 #colourfulrebel #colourfulrebelworldtour #capetown”

Over mooie mannen gesproken:

Mooie mannen van Instagram #17: Quinten Pool

Reageer op artikel:
Mooie mannen van Instagram #18: Frank van de Brug
Sluiten