Mooie mannen van Instagram #15: Giaro Giarratana

Hoewel we genieten van de vakantiekiekjes van vriendinnen en de foto’s van vrouwelijk schoon, mogen er af en toe ook bést wat mooie mannen op ons beeldscherm verschijnen. In deze rubriek helpen wij je met liefde een handje om de mooiste, gezelligste mannen van Instagram te vinden. Om ze beter te leren kennen beantwoordt elke man NSMBL’s vragenlijst. Zo weet jij precies hoe je zijn nummer moet scoren.

Giaro Giarratana

Deze real-life Tarzan is niemand minder dan de deels-Nederlands deels-Italiaanse Giaro Giarratana. Klinkt exotisch, en zo ziet hij er ook uit. Giaro Giarratana lijkt rechtstreeks van een filmset af te komen en hij heeft een eigen stijltje waar je U tegen zegt. Meer dan genoeg redenen om hem in deze mooie mannen rubriek te laten shinen dus.

Giaro is een creatieveling en hij werkt vooral met beeld. Van origine is hij fotograaf, waarnaast hij ook allerlei andere dingen is gaan doen. Zo heeft hij een aantal video’s gemaakt die je absoluut moet kijken als je behoefte hebt aan wat visueel genot. Ook zijn Instagram account is een plaatje om te zien. Leuk feitje: Giaro zat ooit in een aantal video’s van NSMBL’s Guy Talk. Wij vroegen alles wat we wilden weten aan deze sexy man. Knapt Giaro af op jouw social media profiel? En met welke eigenschappen word jij zijn Jane?

Thinking about ordering a pizza or a salad.. 🍕🥗 What would you go for?

35.2k Likes, 228 Comments – Giaro Giarratana (@giarogiarratana) on Instagram: “Thinking about ordering a pizza or a salad.. 🍕🥗 What would you go for?”

Algemeen

Hoe heet je?
Giaro Giarratana.

Hoe oud ben je?
25 jaar.

Hoe lang ben je?
1.83 meter.

Wat voor werk doe je?
Ik zie mezelf als allround creative. Ik werk met mijn sociale kanalen voor merken dus ik ben een so-called ‘influencer’. Ik schiet alle content zelf en direct/produceer daarnaast ook campagnes voor merken. Zo heb ik bijvoorbeeld een videoclip gemaakt voor Martin Garrix. Het leukste vind ik dat ik nu bezig ben met een eigen hair care merk.

Thinking about where to travel next 🏝

33.4k Likes, 225 Comments – Giaro Giarratana (@giarogiarratana) on Instagram: “Thinking about where to travel next 🏝”

Persoonlijk

Hoe ijdel ben je op een schaal van 1 tot 10 en waarom?
Ik denk een 6. Ik vind het erg leuk om heel veel mooie kleding te hebben en er goed bij te lopen, maar ik ben aan de andere kant ook echt een jungle kid die super gelukkig is met een hutje in de jungle of aan het strand. Dan ben ik totaal niet bezig met hoe ik eruitzie.

Over welk lichaamsdeel van jezelf ben je het meest tevreden?
Jullie doelen waarschijnlijk op mijn uiterlijk, maar ik ben eigenlijk het meest tevreden met mijn stel hersenen. En anders zeg ik mijn lippen of neus.

Als je één ding aan je lichaam kon veranderen, wat zou het dan zijn?
Ik zou lekker alles laten zoals het nu is. Ik vind het belangrijk om tevreden te zijn met mijn eigen lichaam en dat ben ik gelukkig.

Hoe zou jij je kledingstijl omschrijven?
Ik kleed me naar mijn mood, maar over het algemeen denk ik dat je het kan omschrijven als classy met een rockrandje. Ik noem het altijd Rock Chique.

Do you know those people that you love&hate at the same moment? This one is for all those people. Tag the people you feel this with ❤️😂

48.3k Likes, 702 Comments – Giaro Giarratana (@giarogiarratana) on Instagram: “Do you know those people that you love&hate at the same moment? This one is for all those people….”

Wie is de meest sexy man of vrouw op aarde?
Dat wisselt vaak, maar als kind was ik echt gek op Jennifer Lopez.

Wat moet iemand doen om je nummer te krijgen?
Ik ben niet iemand die zijn nummer snel aan iemand geeft. Iemand moet gewoon super leuk zijn om die te krijgen.

Waar knap jij op af bij een date?
Als iemand totaal geen doelen heeft in het leven. Dat wil niet zeggen dat iemand al een heel duidelijk pad voor zichzelf moet hebben uitgestippeld, maar de wil om ergens naartoe te streven moet er wel zijn.

Wat is een turn-on bij een man of vrouw?
Ik vind zelfverzekerdheid en brains een enorme turn-on. Qua uiterlijk val ik wel op mooie lippen en een mooie huid.

Wat zijn je onzekerheden?
Ik ben over het algemeen best wel zelfverzekerd eigenlijk. Kan zo niet specifiek één ding opnoemen waar ik onzeker over ben.

Rock on🤘

45.1k Likes, 307 Comments – Giaro Giarratana (@giarogiarratana) on Instagram: “Rock on🤘”

Instagram

Wat is je favoriete Instagram account en waarom?
Ik heb geen favoriet account, maar ik ga altijd wel goed op creatieve accounts die content plaatsen die je niet overal ziet.

Komt je mate van ijdelheid overeen met je Instagram-profiel?
Nee totaal niet! Ik denk dat mensen aan de hand van mijn Instagram een compleet ander beeld van mij hebben dan hoe ik als persoon ben.

Hoe lang ben je ongeveer bezig met één foto (vanaf het maken tot het posten, inclusief foto bewerken)?
Het verschilt heel erg hoelang dat proces duurt. Ik schiet alle content met de camera, dus het kan soms wat meer tijd in beslag nemen. Soms kan ik echt heel lang bezig zijn met het perfect maken van de kleuren in de foto en de andere keer ben ik redelijk snel tevreden.

Bewerk je je foto’s? Zo ja, veel?
Ja. Ik ben eigenlijk begonnen als fotograaf en beleef daarom erg veel plezier aan het perfectioneren van een foto. En dan doel ik vooral op het perfect maken van de kleuren, niet zozeer het mooier maken van mijzelf.

Where I belong 🌴

46.4k Likes, 378 Comments – Giaro Giarratana (@giarogiarratana) on Instagram: “Where I belong 🌴”

Krijg je betaald voor je posts?
Ik krijg betaald, maar werk wel alleen met merken waar ik ook daadwerkelijk achter sta. Bij mij staat kwaliteit zeker boven kwantiteit.

Kun je op mensen afknappen op basis van hun social mediaprofielen?
Ik kan onbewust denk ik wel afknappen van iemands social media profiel. Ik ben er niet echt een fan van als iemand bijvoorbeeld alleen maar selfies heeft met het honden filter. Maar ik ben me er ook erg bewust van dat iemands profiel vaak geen afspiegeling is van die persoon in de realiteit. Ik probeer er daarom niet te zwaar aan te tillen. Veel mensen zullen aan de hand van mijn social media denken dat ik een arrogante lul ben, wat denk ik best wel meevalt.

Voordat je op een date gaat, check je dan de Instagram van diegene?
Ik probeer niet te kijken, maar doe het soms stiekem toch wel even ja…

Wat is de gekste DM die je weleens gekregen hebt?
Lastig. Je kan het zo gek niet bedenken of mensen sturen het.

Found some new little buddies 🐶

48.4k Likes, 472 Comments – Giaro Giarratana (@giarogiarratana) on Instagram: “Found some new little buddies 🐶”

Dilemma’s

‘Normaal’ knap zijn en extreem slim OF ‘normaal’ slim zijn en extreem knap?
Liever normaal knap en extreem slim.

Altijd een slechte adem hebben OF altijd naar zweet ruiken?
Haha wat een kl*te vraag. Ik denk zweet. Wanneer je verliefd bent of veel om iemand geeft vind je het zweet van die persoon vaak niet meer stinken. Een slechte adem is gewoon nooit goed.

Natte sokken OF nat ondergoed dragen?
Dan ga ik denk ik toch echt voor natte sokken.

Nooit meer sporten OF elke dag minstens één uur sporten?
Elke dag minstens één uur.

Waking up entire Bali with this green machine 🙈

25.6k Likes, 102 Comments – Giaro Giarratana (@giarogiarratana) on Instagram: “Waking up entire Bali with this green machine 🙈”

Terug naar het verleden gaan en deze veranderen OF de toekomst zien?
Ik heb een half uur zitten filosoferen over deze vraag en kom niet tot een antwoord… Mag ik deze lekker in het midden laten?

Nooit meer friet OF nooit meer pizza?
Ik blijf een trotse Italiaan, dus ik neem dan afscheid van friet.

Strandvakantie OF wintersport?
Hoe leuk ik snowboarden ook vind, ik kies toch echt voor de zon.

Bad OF douche?
Ik sta liever onder de douche. Ik denk elke keer dat ik graag in bad wil, maar als ik er dan eenmaal in zit is het een stuk minder leuk dan ik dacht.

Films OF series?
Dit vind ik heel lastig. Ik denk dat ik series kies, want dan heb ik meer te kijken.

The feeling after walking all day 😴

21.5k Likes, 103 Comments – Giaro Giarratana (@giarogiarratana) on Instagram: “The feeling after walking all day 😴”

Over mooie mannen gesproken:

Mooie mannen van Instagram #14: Caine Paulina

Reageer op artikel:
Mooie mannen van Instagram #15: Giaro Giarratana
Sluiten