Mooie mannen van Instagram #17: Quinten Pool

Hoewel we genieten van de vakantiekiekjes van vriendinnen en de foto’s van vrouwelijk schoon, mogen er af en toe ook bést wat mooie mannen op ons beeldscherm verschijnen. In deze rubriek helpen wij je met liefde een handje om de mooiste, gezelligste mannen van Instagram te vinden. Om ze beter te leren kennen beantwoordt elke man NSMBL’s vragenlijst. Zo weet jij precies hoe je zijn nummer moet scoren.

Quinten Pool

Volgens zijn Instagram is Quinten Pool acteur en presentator, maar in de realiteit is en kan hij veel meer dan dat. Als freelancer doet hij eigenlijk van alles wat met (bewegend) beeld te maken heeft. Hij is camerajournalist, regisseur, video editor, schrijver en hij staat soms dus ook zelf voor de camera een praatje te houden.

Hij heeft een mooie naam en een mooi hoofd. Benieuwd wie de man achter deze uiterlijke verschijning is? Aan NSMBL vertelt Quinten wat voor hem een turn-on is en waar hij juist op afknapt. En of hij liever extreem knap of extreem slim is.

Mensen blijven me maar vertellen dat ik mijn bek moet houden. Iedereen zegt dat ik niet zulke conspiracy theorieën moet verspreiden, MAAR IK LAAT ME NIET ONDERDRUKKEN! ? THESE ARE THE FACTS: – Het is lente – Het is mooi weer – Het is elke lente mooi weer – Zomers in Nederland zijn kut ? Coincidence? ? I THINK NOT! ? ? CONCLUSIE: – HET IS NU MUTHAF*CKING ZOMER ? Mensen proberen ons onwetend te houden met dingen als ‘kalenders’ en ‘seizoenen’, maar ik zeg HET IS NU ZOMER! Geniet nu van ‘zomer’, want deze ‘zomer’ kom je van een koude kermis thuis! ?

874 Likes, 22 Comments – Quinten Egbert August Pool ? (@quintenpool) on Instagram: “Mensen blijven me maar vertellen dat ik mijn bek moet houden. Iedereen zegt dat ik niet zulke…”

Algemeen

Hoe heet je?
Quinten Pool.

Hoe oud ben je?
23 jaar.

Hoe lang ben je?
1.75 meter.

Wat voor werk doe je?
Ik doe freelance werk als camerajournalist, regisseur, video editor, schrijver, acteur en presentator.

On my way to… #CaptionThis ? @mikaheijnen

907 Likes, 35 Comments – Quinten Egbert August Pool ? (@quintenpool) on Instagram: “On my way to… #CaptionThis ? @mikaheijnen”

Persoonlijk

Hoe ijdel ben je op een schaal van 1 tot 10 en waarom?
Ik denk niet dat je tegenwoordig kan bestaan in de Instagram wereld en media industrie zonder om je uiterlijk te geven. Ik zie mijn uiterlijk gewoon als deel van mijn werk.

Over welk lichaamsdeel van jezelf ben je het meest tevreden?
De genetische loterij heeft mij geblessed met goed ontwikkelde borstspieren, of ik ze nu train of niet. Daar ben ik echt heel blij mee.

Als je één ding aan je lichaam kon veranderen, wat zou het dan zijn?
Als je een in Nederland wonende man bent van 1.75 meter ben je toch wel aan de korte kant. Het lijkt me echt lijp als ik langer dan 1.80 meter was.

Hoe zou jij je kledingstijl omschrijven?
Als een beetje classy en hipster-achtig. Maar ik ben niet echt loyaal naar een kledingstijl. Ik draag en koop gewoon wat ik mooi vind.

Wie is de meest sexy man of vrouw op aarde?
Meest sexy man: Zac Efron. Meest sexy vrouw: Sarah Snyder.

Eindeloos optimisme is het antwoord op alles gap! De toekomst schijnt fel als het licht onder je lampenkap!

723 Likes, 11 Comments – Quinten Egbert August Pool ? (@quintenpool) on Instagram: “Eindeloos optimisme is het antwoord op alles gap! De toekomst schijnt fel als het licht onder je…”

Wat moet iemand doen om je nummer te krijgen?
Als je mij aan het lachen maakt zeg ik 100% ook ja als je mijn nummer vraagt.

Waar knap jij op af bij een date?
Mijn grootste afknapper is als iemand een sterke mening heeft die botst met de feiten van de wereld waarin we leven. Een extreem voorbeeld? Mensen die denken dat de wereld plat is.

Wat is een turn-on bij een man of vrouw?
Een turn-on qua uiterlijk is echt wel vrouwen op hakken. En al helemaal als ze erop lopen alsof het niets is. Qua innerlijk vind ik intelligentie aantrekkelijk. Ik word echt warm van een vrouw die mij iets kan uitleggen waar ik zelf niets van snap.

Wat zijn je onzekerheden?
Ik ben onzeker over mijn uiterlijk in het algemeen. Beauty is in the eye of the beholder. Uiterlijke aantrekkingskracht is zo subjectief. Als ik een leuk, nieuw meisje ontmoet kan iets waar ik me heel zeker over voel een afknapper voor haar zijn en andersom.

Vorige week hebben @linnndademunck & @frederiquesilla mij officieel gecertificeerd als: ‘GESCHIKT OM OVER SEKS TE PRATEN’. CHECK DE VIDEO IN MIJN BIO OM TE ZIEN HOE DAT IS GEGAAN. ? @donnykeizer

1,104 Likes, 15 Comments – Quinten Egbert August Pool ? (@quintenpool) on Instagram: “Vorige week hebben @linnndademunck & @frederiquesilla mij officieel gecertificeerd als: ‘GESCHIKT…”

Instagram

Wat is je favoriete Instagram account en waarom?
Sowieso @stefandevries95. Enige Instagrammer waar ik gegarandeerd stuk om ga.

Komt je mate van ijdelheid overeen met je Instagram-profiel?
Ja, exact. Ik zou nooit een foto plaatsen waar ik niet tevreden over ben.

Bewerk je je foto’s? Zo ja, veel?
Ik ben echt maximaal 30 minuten bezig met een foto. Ik weet van tevoren heel goed wat ik eruit wil halen, dus ik ga nooit voor onnodig veel foto’s of locaties. Ik weet wat ik zoek.

Krijg je betaald voor je posts?
Ik heb tot nu toe één keer een gratis tas gekregen omdat ik hem heel vet vond. Dit was in ruil voor een post.

Wat vinden jullie van dit brilletje? ? Zulke brilletjes rock ik jammer genoeg nooit in reallife, maar wel voor een fotoshootje! ? Check hoe we deze foto maakten op: http://YouTube.com/QuintenPool ✌️ ? @rozemarijnbiemans ? @hanneloresmildephotography ? @sandralupker ?‍♀️ @esmeegeel

1,272 Likes, 38 Comments – Quinten Egbert August Pool ? (@quintenpool) on Instagram: “Wat vinden jullie van dit brilletje? ? Zulke brilletjes rock ik jammer genoeg nooit in reallife,…”

Kun je op mensen afknappen op basis van hun social mediaprofielen?
Grote afknapper numero uno is toch echt wel overdreven gezichtsuitdrukkingen en buitensporig veel selfies (maar dan echt dat je alleen maar iemands hoofd ziet).

Voordat je op een date gaat, check je dan de Instagram van diegene?
Ja, ik stalk echt als een psychopaat iemands online leven kapot voordat ik op een date ga. Niet op zoek naar afknappers, maar juist naar gedeelde interesses en eigenschappen.

Wat is de gekste DM die je weleens gekregen hebt?
Soms krijg ik berichten van depressieve en suïcidale volgers. Dat breekt altijd wel even mijn hart.

Op mijn YouTube-kanaal kun je zien hoe deze foto tot stand is gekomen! #LinkInBio Ik ben echt heel blij met de uitkomst! ? @rozemarijnbiemans ? @hanneloresmildephotography ? @sandralupker ?‍♀️ @esmeegeel

1,374 Likes, 34 Comments – Quinten Egbert August Pool ? (@quintenpool) on Instagram: “Op mijn YouTube-kanaal kun je zien hoe deze foto tot stand is gekomen! #LinkInBio Ik ben echt…”

Dilemma’s

‘Normaal’ knap zijn en extreem slim OF ‘normaal’ slim zijn en extreem knap?
Normaal knap en extreem slim. Ik zie uiterlijk echt als een tool, maar zonder intelligentie kan je helemaal niets met je knapheid.

Altijd een slechte adem hebben OF altijd naar zweet ruiken?
Altijd naar zweet ruiken, sowieso. Ik hebt ooit tandheelkunde gestudeerd en als je altijd een slechte adem hebt gaat er echt iets goed mis in je mond. Als je altijd naar zweet rijkt kan je ook gewoon een lekker actieve levensstijl hebben.

Natte sokken OF nat ondergoed dragen?
Natte sokken, 100%. Op mijn lijstje van favoriete lichaamsdelen staan mijn voeten echt wel onderaan, dus boeiend dat die nat zijn.

Nooit meer sporten OF elke dag minstens één uur sporten?
Haha, het liefst sport ik elke dag twee uur, dus dit is niet eens een dilemma.

Ik overdrijf niet als ik zeg dat samenwerken met deze man, het meest voldoening gevende is wat ik ooit heb gedaan! ?

1,178 Likes, 43 Comments – Quinten Egbert August Pool ? (@quintenpool) on Instagram: “Ik overdrijf niet als ik zeg dat samenwerken met deze man, het meest voldoening gevende is wat ik…”

Terug naar het verleden gaan en deze veranderen OF de toekomst zien?
Met geduld krijgen wij onze toekomst allemaal te zien. Ik heb echt wel wat fouten gemaakt in mijn leven die ik heel graag ongedaan wil maken. Stuur mij dus maar terug naar het verleden.

Nooit meer friet OF nooit meer pizza?
Kaas is echt mijn leven, dus doei patat. Tot nooit!

Strandvakantie OF wintersport?
Hoe naakter hoe beter. Strand, hands down.

Bad OF douche?
Ik maak mezelf niet schoon voor mijn plezier. Ik heb dingen te doen. Douchen is gewoon sneller dan in bad gaan, dus douche.

Films OF series?
Als ik de eerste aflevering van een serie aanklik, zie je mij pas weer terug als de laatste aflevering is afgelopen. Voor mijn eigen gezondheid ben ik team films geworden. Die zijn na anderhalf uur voorbij en dan kan ik weer verder met mijn leven

Hoe je mij met je dochter in de keuken vindt. ?

730 Likes, 34 Comments – Quinten Egbert August Pool ? (@quintenpool) on Instagram: “Hoe je mij met je dochter in de keuken vindt. ?”

Over mooie mannen gesproken:

Mooie mannen van Instagram #16: Job Colman

Reageer op artikel:
Mooie mannen van Instagram #17: Quinten Pool
Sluiten