Mooie mannen van Instagram #8: Rijk Hofman

Hoe fijn is het om tussen alle puppyplaatjes en selfies van je vriendinnen ook af en toe een mooie man te zien op je Insta-tijdlijn? Héél fijn, als je het ons vraagt. Daarom hebben we de rubriek ‘Mooie mannen van Instagram’ in het leven geroepen. Hierin verzamelen we wekelijks de knapste jongens die je kan volgen op Instagram, en proberen we meer over ze te weten te komen.

Rijk Hofman

Als jongere broer van Tim Hofman belandde Rijk Hofman (@rijkhofman op Instagram) al snel het presenteer-wereldje in. Met succes: inmiddels is hij lekker aan het groeien op zijn YouTube-kanaal, werd hij ingezet als BNN-vlogger voor ‘Proefkonijnen’ en deed hij verslag op festivals. En dat met zijn 21 jaar!

Ben je benieuwd hoe ijdel Rijk Hofman is, hoe lang hij doet over het bewerken van één Instagram-foto en of hij liever pindakaas met of zonder stukjes eet? Lees dan vooral verder.

Amsterdam – Hoofddorp tussen knooppunt Raasdorp en knooppunt de Hoek, 5 km langzaam rijdend verkeer vanwege Rijk Hofman die straks zijn eerste rijles heeft! (vertraging: minder dan 272 min)

A post shared by Rijk Hofman (@rijkhofman) on

Algemeen

Hoe heet je?
Rijk Hofman.

Hoe oud ben je?
21 jaar.

Hoe lang ben je?
1.82 meter.

Wat voor werk doe je?
Presenteren en YouTube-video’s maken.

De symptomen van een kater zijn oa. hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, lusteloosheid en de behoefte om je shirt uit te trekken tijdens dat er een heel team foto's van je probeert te maken.

A post shared by Rijk Hofman (@rijkhofman) on

Persoonlijk

Hoe ijdel ben je op een schaal van 1 tot 10 en waarom?
Als het om mijn haar gaat, dan is het wel een 9. Mijn haar is zó moeilijk om in model te krijgen en om het vervolgens zo te houden, dat ik weleens in de weerspiegeling van een zonnebril van een vreemde kijk om het weer mooi te maken. Als het om de rest gaat, bijvoorbeeld kleding, dan ben ik een 6,5.

Over welk lichaamsdeel van jezelf ben je het meest tevreden?
Ik ben nooit onzeker over mijn bovenbenen, maar daar zit ook altijd wel een broek overheen. Verder vind ik mijn ogen ook wel prima.

Als je één ding aan je lichaam kon veranderen, wat zou het dan zijn?
Aan de rechterkant van mijn hoofd zit een kaal plekje, dus ik zou daar wel haar willen hebben.

Wie is de meest sexy man of vrouw op aarde?
Leonardo Dicaprio tijdens Titanic. Of Jennifer Aniston tijdens Friends. Of Miley Cyrus. En als we het over Nederlanders hebben, kies ik Geraldine Kemper of Jessie Jazz Vuijk.

17 mei! Sinds deze dag in 1990 wordt homoseksualiteit officieel niet meer als gezondheidsziekte gezien. Sinds vandaag 1920 kan je vanaf Schiphol met het vliegtuig op vakantie + 3 jaar geleden stort in Laos een vliegtuig neer waarbij 22 mensen overlijden. EN.. over 13 dagen ben ik huisloos dus als je iets weet in amsterdam. Hit me up!

A post shared by Rijk Hofman (@rijkhofman) on

Wat moet iemand doen om je nummer te krijgen?
Interessant overkomen.

Waar knap jij op af bij een date?
Behalve het karakter van iemand niet zo leuk vinden… geen idee. Ik date niet. Maar ik denk als iemand verwend is, bijvoorbeeld als een vrouw het niet aanbiedt om de rekening te splitsen. Vroeger was het een ongeschreven regel, maar anno 2018 verdienen vrouwen zelf hun geld.

Wat is een turn-on bij een man of vrouw?
Gedeelde passie zou wel leuk zijn, maar ook hard werken en je dromen volgen vind ik een turn-on. Ik vind het heel interessant als je twee jaar keihard in de horeca werkt om vervolgens twee jaar te gaan reizen, maar als je keihard werkt voor je studie om dokter te worden – alleen omdat je ouders dat van je verwachten – dan vind ik het juist heel oninteressant. En ritmegevoel, dat vind ik ook belangrijk.

Wat zijn je onzekerheden?
Haar. Soms werk. En nog veel meer.

Het is weer feittijd!! Het is vandaag 11 april en elk jaar op 11 april gebeurt er wel wat. Behalve op 11 april 1954, die dag is uitgekozen tot de saaiste en minst nieuwswaardige dag van de 20e eeuw. It was a wonderful sunday☀️

A post shared by Rijk Hofman (@rijkhofman) on

Instagram

Komt je mate van ijdelheid overeen met je Instagram-profiel?
Nee, voor Instagram kies ik altijd de beste foto. In het echte leven trek ik niet altijd mijn beste gezicht.

Hoe lang ben je ongeveer bezig met één foto vanaf het maken tot het posten, inclusief bewerken?
Vijftien tot twintig minuten. Vet veel eigenlijk.

Bewerk je je foto’s? Zo ja, veel?
Ik wilde zeggen ‘niet via Facetune of Photoshop’ maar dat heb ik wel één keer gedaan. Een puist volgens mij. Maar normaal bewerk ik alleen (met Instagram) de helderheid, het contrast en de scherpte van mijn foto’s.

SUP! Ik heb een vraagje… ik zoek een nieuw huisje in amsterdam. Dus is mijn vraag: Wie zoekt een nieuw huisgenoot of kent iemand die een nieuwe huisgenoot zoekt? Zou je me dan willen berichten? elke sugestie is waardevol dus stuur duizend linkjes en ik ben happy ? PLUS, nieuwe video online op mn kanaal over VEED. Het was awesome daar!

A post shared by Rijk Hofman (@rijkhofman) on

Kun je op mensen afknappen op basis van hun social mediaprofielen?
Ja, natuurlijk. Als iemand anderen kwetst door racistische uitingen bijvoorbeeld. Verder niet zo veel. Lekker uploaden wat je wil, zolang je niemand er pijn mee doet.

Voordat je op een date gaat, check je dan de Instagram-pagina van diegene?
Zou ik honderd procent doen, ja.

Krijg je wel eens negatieve comments onder je foto’s?
Nee.

Krijg je vaak DM’s?
Ja.

Het is 22 maart. En op deze 82ste dag van het jaar in 1933 is het feest voor de Amerikanen. De drooglegging is beëindigd en dus kan iedereen weer legaal lam worden!! Maar ook slecht nieuws: precies een jaar geleden waren de aanslagen in Brussel. 35 mensen overlijden + 340 gewonden. Laten we hopen dat zoiets nooit meer gebeurt! ❤ ?: @doetzekrous + @bobvanderwindt is jarig! Fissa

A post shared by Rijk Hofman (@rijkhofman) on

Dilemma

Altijd een slechte adem hebben OF altijd naar zweet ruiken?
Slechte adem. Zweet ruikt iedereen, ook jijzelf. Een slechte adem ruikt alleen de persoon tegen wie je praat.

Natte sokken OF nat ondergoed dragen?
Natte sokken. Anders lijkt het net alsof je 24/7 in je broek hebt gepist.

Terug naar het verleden gaan en deze veranderen OF de toekomst zien?
Wat gebeurd is, is gebeurd. Vooral van nare gebeurtenissen hebben we geleerd. Zouden we iets nog nooit hebben meegemaakt, is er een grotere kans dat het alsnog ooit gebeurt, aangezien we nergens van hebben geleerd. Daarom zou ik in de toekomst willen kijken en dan een shitload aan geld verdienen.

Altijd Burger King OF altijd McDonald’s?
McDonald’s… nee geen idee. Ik eet beiden nooit.

Zout eten OF zoet eten?
Zout!

Opnames?

A post shared by Rijk Hofman (@rijkhofman) on

Pindakaas met OF zonder stukjes?
Zonder. Ik heb het gevoel dat ik alles anders kies dan anderen. Maar ik eet echt vet veel pindakaas… zonder stukjes.

Friet OF patat?
Patat.

Strandvakantie OF wintersport?
Strand!

Bad OF douche?
Bad!

Films of series?
Serie… eh films!

Ik sta in de @linda_meiden !! Mega blij met de foto's ♥️ Dus hier eventjes de credits: Fotograaf: Meis Belle Wahr & Jip Merkies – @meis.jip Stylist: Famke Mesman – @famkemesman_fafstyling Visagie: Carlos Saidel – @carlossaidel

A post shared by Rijk Hofman (@rijkhofman) on

Dat was ‘m weer voor deze week. Denk je nu: hé, ik wil meer over een knappe jongen weten die ik volg op Instagram, laat het dan even weten in de comments! Wie weet zie je hem hier volgende week wel verschijnen.

Meer mooie mannen

Mooie mannen van Instagram #1: Is dit dé Nederlandse Christian Grey?

Mooie mannen van Instagram #2: HNTM’s Ritse


https://www.nsmbl.nl/mooie-mannen-luthwin-albertsz/

Mooie mannen van Instagram #4: John Ruitenbeek


https://www.nsmbl.nl/mooie-mannen-daan-erisman/

Mooie mannen van Instagram #6: Thomas Cox


https://www.nsmbl.nl/mooie-mannen-niek-roozen/

Reageer op artikel:
Mooie mannen van Instagram #8: Rijk Hofman
Sluiten