Mooie mannen van Instagram #6: Thomas Cox

Hoe fijn is het om tussen alle puppyplaatjes en selfies van je vriendinnen ook af en toe een mooie man te zien op je Insta-tijdlijn? Héél fijn, als je het ons vraagt. Daarom hebben we de rubriek ‘Mooie mannen van Instagram’ in het leven geroepen. Hierin verzamelen we wekelijks de knapste jongens die je kan volgen op Instagram, en proberen we meer over ze te weten te komen.

Thomas Cox

Een echte entertainer en ondernemer, dat is Thomas Cox (@thomascxx op Instagram)! Een aantal jaar geleden werd hij bekend als één van de zangers van de band Zomaer. Inmiddels mag hij zichzelf presentator bij Concentrate noemen, presenteerde hij op locatie voor EditieNL, was hij de sidekick van Carlo Boszhard in Carlo’s TV Café en en is sinds kort zelfs acteur in de YouTube-serie ‘Next’.

Ben je benieuwd hoe ijdel Thomas is, hoe lang hij doet over het bewerken van één Instagram-foto en of hij liever pindakaas met of zonder stukjes eet? Lees dan vooral verder.

Er staat geen nieuwe vlog online op mijn YouTubekanaal dus klik op #linkinbio en kijk een oude ?

A post shared by THOMAS COX (@thomascxx) on

Algemeen

Hoe heet je?
Thomas Cox

Hoe oud ben je?
27 jaar

Wat voor werk doe je?
Presentator en YouTuber

Goedemorgen! Ik vlieg naar Canada vandaag! Heb uiteraard het gevoel dat ik iets vergeet dus help even; Wat vergeet ik? (Jack van @gstarraw ) #GstarRAW #RAWForThePlanet

A post shared by THOMAS COX (@thomascxx) on

Persoonlijk

Hoe ijdel ben je op een schaal van 1 tot 10 en waarom?
Toch wel een 7,5. Aangezien ik veel op beeld ben, doe ik wel m’n best om er leuk uit te zien – al heb ik geen dertig middeltjes voor mijn huid en haar. De ene dag besteed ik meer tijd aan mijn uiterlijk dan de andere en dat zie ik dan ook terug. Ik zou dus nog wel iets ijdeler mogen zijn. Ik streef dan naar een 8.

Over welk lichaamsdeel van jezelf ben je het meest tevreden?
Mijn bouw. Niet te groot, maar ook niet te klein. Slank, maar niet iel. Ik ben er blij mee! Daarnaast ben ik ook wel blij met mijn gebit – al komt dit door de orthodontist, niet van nature.

Als je één ding aan je lichaam kon veranderen, wat zou het dan zijn?
De nagel op mijn kleine teen. Die is raar.

Wie is de meest sexy man of vrouw op aarde?
Mijn vriendin, maar als zij niet mag ga ik voor Mila Kunis denk ik.

Hoeveel geld ligt hier? Wie het goed heeft mag het houden! #opmemonnie

A post shared by THOMAS COX (@thomascxx) on

Wat moet iemand doen om je nummer te krijgen?
Dronken voeren, haha. Ik ben er niet zo heel moeilijk in om mijn nummer te geven. Als je aardig bent en niet overkomt als een complete gek mag je m’n nummer.

Waar knap jij op af bij een date?
Roken, dat kan echt niet meer.

Wat is een turn-on bij een man of vrouw?
Spontaniteit. Als ze op een natuurlijke manier gek kan doen. Als we samen de club uit worden gegooid omdat je drank had gestolen van de bar, we daarna samen de date voortzetten in een stripclub en de volgende ochtend samen wakker worden op een hotelkamer met kleding aan die niet van ons is. Dan vind ik je een leuk meisje.

Wat zijn je onzekerheden?
Zingen. Ik vind het leuk om te doen. Ik heb zelfs veel opgetreden: uitverkocht Carré, alles. Maar één op één of in een klein gezelschap ben ik er rete-onzeker over.

Wat haal ik hier uit m’n zak!? Wie het goed heeft mag het hebben! ▫️ ▫️ #lotsofhashtags #canaryislands #grancanaria #travel #palmtrees #palmtree #blue #travelphotography #sun #ciao

A post shared by THOMAS COX (@thomascxx) on

Instagram

Komt je mate van ijdelheid overeen met je Instagram-profiel?
Ja, maar ik heb laatst wel een kleine switch gemaakt. Ik plaatste alleen maar van die modellenachtige foto’s. Ik plaats nu ook meer spontane foto’s. Dingen die ik meemaak of tof vind. Dus niet alleen maar naar de camera lopen en nonchalant naar rechts kijken. Ook een leuke foto met iemand anders of een video dat iemand me in het zwembad gooit. Dus ja, het kan ijdel zijn maar het is ook gezellig.

Hoe lang ben je ongeveer bezig met één foto vanaf het maken tot het posten, inclusief bewerken?
Op een toffe locatie schieten we soms een half uur op een plek in verschillende poses. Je moet toch wat proberen hè. Meestal gaat het sneller hoor, maar je moet maar net op die locatie zijn. Het bewerken kost daarna een kwartiertje of zo. Er zijn ook shoots die veel langer duren en er zijn foto’s die veel sneller gaan.

Bewerk je je foto’s? Zo ja, veel?
Ja, maar dan wel alleen filters. Ik haal nooit wallen of rimpels weg of zo.

Tag degene die bovenaan staat als je alleen maar @ invoert ?

A post shared by THOMAS COX (@thomascxx) on

Kun je op mensen afknappen op basis van hun social mediaprofielen?
Totaal niet! Niet iedereen hoeft een super gelikt profiel te hebben. Het enige waar ik echt op afknap is als ik profielen zie met neppe volgers en likes. Dat is echt zo debiel.

Voordat je op een date gaat, check je dan de Instagrampagina van diegene?
Ik heb een vriendin, dus ik ga niet meer op dates. Daarvoor uiteraard wel! Ik zoek iedereen op op Instagram. Je wil toch even weten hoe iemand eruit ziet.

Krijg je wel eens negatieve comments onder je foto’s?
Ik krijg gelukkig weinig haat. Als ik het krijg weet ik natuurlijk dat het onzin is, maar toch is het nooit leuk om uitgescholden te worden. Ik ga er altijd maar vanuit dat het mijn oude natuurkundeleraar is. We lagen elkaar nooit zo en ik zie hem er nog echt voor aan ook. Dat maakt de comment altijd ineens heel grappig.

Krijg je vaak DM’s?
Ja, heel vaak. Ik kan ze onmogelijk allemaal beantwoorden maar ik doe mijn best. Stop alsjeblieft met de volgende DM’s: “Hoi, alles goed?” en “Mag ik je iets vragen?”. De antwoorden zijn: “Ja, prima, met jou?” en “Ja natuurlijk, vraag maar!” Begrijp me niet verkeerd; ik vind het leuk om DM’s te krijgen, maar deze zeggen niets. Als je na deze zinnen nog iets leuks te zeggen of te vragen hebt, heb je grote kans dat er antwoord komt.

Volgende week zit ik met m’n dikke billen op een tropisch eiland! De 1.000e reactie op deze post probeer ik mee te smokkelen in mijn koffer! #BecauseSummer #MalibuRum

A post shared by THOMAS COX (@thomascxx) on

Dilemma

Altijd een slechte adem hebben OF altijd naar zweet ruiken?
Naar zweet ruiken, dat kun je nog uitleggen.

Natte sokken OF nat ondergoed dragen?
Ondergoed, natte sokken zijn niet te doen.

Terug naar het verleden gaan en deze veranderen OF de toekomst zien?
Het verleden veranderen. Stel dat je de toekomst ziet en dat het tegenvalt, dan ben je voor altijd depressief.

Altijd Burger King OF altijd McDonald’s?
McDonalds, easy.

Zout eten OF zoet eten?
Zout.

Denkend aan mijn avondeten. Ik heb honger. Wat eet jij vanavond?

A post shared by THOMAS COX (@thomascxx) on

Pindakaas met OF zonder stukjes?
Zonder

Friet OF patat?
Friet

Strandvakantie OF wintersport?
Strandvakantie

Bad OF douche?
Douche

Films of series?
Films

Pakjesavond! Dus ik ga in pak! Wat heb jij gekregen van de Sint? ?#sinterklaas #pakjesavond #cadeautjes #hijmoetbijmijnogkomen #jebentlaatouwe

A post shared by THOMAS COX (@thomascxx) on

Dat was ‘m weer voor deze week. Denk je nu: hé, ik wil meer over een knappe jongen weten die ik volg op Instagram, laat het dan even weten in de comments! Wie weet zie je hem hier volgende week wel verschijnen.

Meer mooie mannen

Mooie mannen van Instagram #1: Is dit dé Nederlandse Christian Grey?

Mooie mannen van Instagram #2: HNTM’s Ritse

Mooie mannen van Instagram #3: Luthwin Albertsz


https://www.nsmbl.nl/mooie-mannen-john-ruitenbeek/

Mooie mannen van Instagram #5: Daan Erisman

Reageer op artikel:
Mooie mannen van Instagram #6: Thomas Cox
Sluiten