Geef je boobies wat rust – Dit zijn de mooiste kanten bralettes zónder beugel

Hoe duur je bh ook is, het is altijd een feest als ‘ie uit mag. Precies om die reden dragen wij tegenwoordig veel liever mooie bralettes. Heerlijk, zo’n kanten bh’tje zonder beugel. Omdat wij niet meer zonder kunnen, zetten we de mooiste exemplaren voor je op een rijtje.

Het dragen van een bralette heeft veel voordelen. Het zit lekkerder, ze zijn vaak een stuk goedkoper en je borsten hebben veel meer ‘ademruimte’.

Waarom een bralette dragen veel lekkerder is dan de gewone bh

Het dragen van een bh is iets waar we mee zijn opgegroeid. We weten allemaal nog het moment dat we ons eerste bh’tje kochten, in cupmaat AA. Sindsdien vinden we het normaal om een bh te dragen, maar kijken we ook iedere dag uit naar het moment dat ‘ie uit kan.

Tijd om die gewoonte overboord te gooien en jezelf het comfort van een bralette te gunnen. Wanneer je jouw bralette in de juiste maar koopt, voelt het de hele dag alsof je niets aan hebt. Kleine disclaimer: voor vrouwen met vollere borsten is dit soms een probleem, aangezien een bralette minder ondersteuning biedt dan een bh.

Naast het feit dat het lekker zit, zien bralettes er ook prachtig uit. Waar we onze bh vaak verbergen, mag een bralette best gezien worden onder je kleding.

De mooiste bralettes op een rijtje

Overgehaald? Mooi, want wij hebben alvast de mooiste exemplaren voor je op een rijtje gezet. Bestel ze online en pas ze lekker thuis, dat scheelt je weer een hoop onhandig gehannes in een klein pashokje.

Love Stories Darling Lace Bralette – €70

Love Stories Love Lacy Bralette – €60

Knickerbox Bralette van gerycled kant – €35,99

Lindex Nora kanten bralette – €27,99

NA-KD Lingerie kanten bralette – €20,95

Hunkemöller Bonnie Bralette – €24,99

Reageer op artikel:
Geef je boobies wat rust – Dit zijn de mooiste kanten bralettes zónder beugel
Sluiten