Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 12 apr 2019

Moschino creëerde een collectie gebaseerd op De Sims dus dromen komen toch uit

Het gaat je waarschijnlijk nooit lukken om een cheat code in te voeren in het echt leven waardoor er op magischer wijze ineens een paar ton op je bankrekening staat. Maar dankzij Moschino, kan je er nu wel uitzien als een echte Sim en da’s ook wat waard.

Moschino’s Sims-Collectie

Vroeger waanden we ons zo vaak als onze ouders toelieten in de wereld van De Sims. Urenlang konden we bezig zijn met hoe de familie eruit zou zien en dankzij de cheat codes bouwden we de meest zieke villa’s. Na uren hiermee bezig te zijn geweest, speelden we een half uurtje het daadwerkelijke spel en waren we er weer even klaar mee (of zijn wij de enigen?)

Het kledingmerk Moschino creëerde dus een capsule collectie geïnspireerd op de leukste videogame ooit gemaakt, The Sims. De collectie bestaat uit acht Pixel items en wordt officieel 13 april gelanceerd.

Coming soon! #MoschinoXTheSims #Moschino @TheSims @itsjeremyscott @stellamaxwell @denek_k @aiden #stellamaxwell #denekkania #aidencurtiss

7,919 Likes, 95 Comments – Moschino (@moschino) on Instagram: “Coming soon! #MoschinoXTheSims #Moschino @TheSims @itsjeremyscott @stellamaxwell @denek_k @aiden…”

Naast de kledingstukken bevat de collectie ook accessoires die geïnspireerd zijn op het computerspel. De collectie bevat naast de key kledingstukken een badpak, oorbellen (deze moeten we hebben) en een telefoonhoes. Wat je niet terugziet in de collectie van Moschino zijn irritante buren die je huis maar niet willen verlaten op de dag dat je intrekt of inbrekers die ‘s nachts je hele huis leeg komen leegroven. Geef toe, dat was irritant.

Collectie ook in het videospel

Naast dat de collectie van Jeremy Scott te koop zal zijn voor ons, kan je ook daadwerkelijk je Sims kleden in de collectie. Deze zal namelijk ook in de Sims 4 te koop zijn. Nu kunnen jij en je Sim er hetzelfde uitzien en als dat geen #goals zijn, weten we het ook niet meer.

Waarom een collectie ontwerperen die geïnspireerd is op De Sims? Jeremy zegt hierover: “I love the idea of being able to imagine, design, and bring to life a world of individual personas with the Sims universe. That concept emulates what I get to do for each collection at Moschino as I create a fantasy universe of spectacular storylines and characters.”

Moschino Sims collectie
Moschino Sims collectie
Moschino Sims collectie
Moschino Sims collectie
Moschino Sims collectie
Moschino Sims collectie
Moschino Sims collectie
Moschino Sims collectie

Teen Vogue

Reageer op artikel:
Moschino creëerde een collectie gebaseerd op De Sims dus dromen komen toch uit
Sluiten