admin
admin Post 11 dec 2017

Motivation Monday: dit stel verloor samen bijna 200 kilo

In de zomer ben je on top of your game als het op sporten en gezond eten aankomt, maar in de koude maanden zakt met de temperatuur ook vaak gelijk je motivatie. Het liefst zit je binnen met een grote mok warme chocolademelk een bak kerstkransjes weg te eten, maar juist nu is het moment om je slechte gewoontes om te gooien. Zomerbody’s worden namelijk in de winter gemaakt!

Pak alvast wat goede voornemens op en gooi je slechte gewoontes het raam uit. Heb je toch net wat extra inspiratie en motivatie nodig om daadwerkelijk je warme bed te verruilen voor de sportschool? Check dan deze fantastische metamorfose van Lexi Reed. Zij besloot in 2016 het roer volledig om te gooien samen met haar man Danny, omdat ze beiden veel te zwaar waren. Lexi woog bijna 220 kilo toen ze begon aan haar transformatie en Danny woog 130 kilo.

Ze stopten met het eten van junkfood en begonnen zelf gezonde dingen te koken. Daarnaast gingen ze van totaal geen beweging over naar vijf tot zes keer per week naar de sportschool.

Na maandenlang zwoegen was daar het resultaat waar ze altijd van gedroomd hadden: ze verloren bij elkaar bijna 200 kilo! Zonder meal plan, zonder operaties, zonder personal trainers; ze hadden elkaar en hun motivatie die hun door al die maanden hard werken hielp. En het resultaat mag er zeker wezen; als dit geen motivatie is!

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

BoredPanda

Reageer op artikel:
Motivation Monday: dit stel verloor samen bijna 200 kilo
Sluiten