admin
admin Post 16 dec 2017

The Mountain uit Game of Thrones heeft de kleinste vriendin ooit

We weten allemaal dat tegenpolen elkaar aantrekken en dat dit hele bijzondere setjes kan opleveren. Een introvert persoon met een extravert, een jong persoon met een oud persoon of een kort persoon met een lang iemand. Dat laatste is het geval bij Hafþór Júlíus Björnsson, a.k.a Gregor ‘The Mountain’ Clegane uit Game of Thornes, en zijn vriendin Kelsey Henson.

De Game of Thrones acteur is een gigantische man, namelijk 2 meter 6, en zijn vriendinnetje tikt daarin tegen nog maar net de 1,55 meter aan. Hele bijzondere combinatie om te zien natuurlijk, aangezien het lijkt of Kesley echt de helft kleiner is dan haar vriend. Op sommige foto’s lijkt het ook of Julius met een kind op de foto staat, zo groot is het verschil. Nog een leuk detail op bovenstaande foto: zijn handen zijn zo intens groot, dat ze even groot lijken als Kelsey haar hele hoofd.

Wanneer je foto’s van de twee samen ziet, roept dit natuurlijk ontzettend veel vragen op bij de fans. Iemand vroeg hoe ze in godsnaam met elkaar kunnen zoenen wanneer ze beide normaal staan: “How do you kiss? Do you jump in his arms every time and wrap your legs around his waist? Please post a picture of this impressive action” Kesley spotte de vraag en antwoordde: “Haha he bends, I tip toe. Or just say screw it, pick me up!” Zo zie je maar, op elke pot past een dekseltje.

Ladbible

Reageer op artikel:
The Mountain uit Game of Thrones heeft de kleinste vriendin ooit
Sluiten