Excuse me? Mr. Big zou doodgaan in Sex And the City 3

Het zag ernaar uit dat de derde Sex And the City-film behoorlijk anders zou worden dan de voorgaande. Mr. Big zou namelijk doodgaan. Yep, dat lees je goed.

De dood van Mr. Big werd onthuld in een podcast, waarin host James Andrew Miller beweerde een versie van het script te hebben gelezen. In dat script zou Mr. Big, vertolkt door Chris Noth aan het begin van de film zou sterven aan een hartaanval onder de douche.

Carrie als weduwe?

Zijn dood zou niet helemaal uit de lucht komen vallen. In het zesde seizoen van de serie had werd namelijk al duidelijk dat hij een hartprobleem had. Toch is Carrie als weduwe niet iets wat we ons makkelijk kunnen voorstellen. Daarnaast zou de dood van Mr. Big betekenen dat de film niet zozeer meer over de vriendschap tussen de New Yorkse vrouwen zou gaan, maar meer zou draaien om het leven van Carrie na de dood van haar man.

It’s a no for Samantha

Het zou zelfs zo zijn dat deze plottwist de reden is voor actrice Kim Cattrall, die de rol van Samantha vertolkte, heeft afgezien van Sex And the City 3. In de podcast wordt hier het volgende over gezegd:
“People close to Kim believe that the script didn’t have a lot to offer the character of Samantha,” aldus Miller. Hij gaat verder:
“They point to the fact that it calls for Mr. Big to die of a heart attack in the shower, relatively early on in the film, making the remainder of the movie more about how Carrie recovers from Big’s death than about the relationship between the four women.”

De afzegging van Kim Cattrall is dan ook de reden dat er geen derde film wordt gemaakt. Jammer, maar wel begrijpelijk. Sex And the City zou namelijk niet hetzelfde zijn zonder Samantha, toch?

People

Reageer op artikel:
Excuse me? Mr. Big zou doodgaan in Sex And the City 3
Sluiten