Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 27 aug 2019

Dit waren de beste en slechtste outfits van celebrities tijdens de 2019 VMA’s

Gisteren vonden de MTV VMA’s weer plaats en uiteraard was tout bekend Hollywood aanwezig. Komt allen dichterbij en kijk met ons mee naar de over de top outfits van alle celebrities. Wie schitterde op de rode loper en wie kan beter zijn of haar stylist ontslaan?

De avond van de VMA’s is hét moment om letterlijk alles uit de kast te trekken. Hollywood stelde ons niet teleur want wauwzers, wat een outfits hebben we gezien.

MTV VMA’s 2019 outfits

De MTV Video Music Awards is een evenement dat sinds 1984 de beste videoclips beloont. Elk jaar worden de prijzen in de popcultuur aan de beste celebraties uitgedeeld. Gisteren was het eindelijk weer zover en konden we live genieten van optredens, awkward momenten én de meest bizarre outfits. Dit zijn de beste en slechtste outfits van gisteravond.

1. Taylor Swift – Best gekleed

celebrities outfits VMA's
EPA – DJ JOHNSON

Afgelopen week bracht onze grote vriendin Taylor Swift haar nieuwe album ‘Lover’ uit. Sindsdien lijkt ze helemaal fan te zijn van jaren ’80 Versace outfits. Misschien heeft ze The Assassination of Gianni Versace op Netflix in één weekend gekeken? Of heeft ze een nieuwe inspiratiebron gevonden in Miami? We zullen het nooit weten maar we vinden deze outfit fantastisch.

2. Lizzo – Best gekleed

Celebrities VMA outfits
Johannes EISELE / AFP

Als je Lizzo nog niet kent raden we je aan om linea recta naar Spotify te gaan om haar muziek te luisteren. De badass zangeres vinden we fantastisch en ze is compleet doorgebroken met haar album ‘Cuz I Love You’. Gisteren verscheen ze in een felrode Moschino jurk inclusief felrode boa en we zijn verliefd. Absoluut een van de best geklede beroemdheden tijdens de VMA’s.

3. Camila Cabello – Best gekleed

celebrities VMA outfits
EPA – DJ JOHNSON

Camila Cabello zag er helemaal bridal proof uit tijdens de VMA’s in deze prachtige witte jurk van Balmain. Zij en hottie Shawn Mendes hebben samen het nummer ‘Senorita’ uitgebracht met een bijbehorende steamy videoclip. Sindsdien wil de hele wereld weten of de twee daadwerkelijk een relatie hebben, maar daar geven ze geen antwoord op. Maar een witte jurk die verdacht veel weg heeft van een bruidsjurk? Hmm, goede PR-stunt Camila.

4.Gigi en Bella Hadid – Best en slechtst gekleed

celebrities outfits VMA
Johannes EISELE / AFP

De show van Victoria’s Secret mag dan wel gecanceld zijn, Gigi en Bella Hadid dragen alsnog outfits die geïnspireerd zijn op lingerie. Gigi draagt hier een huidkleurige outfit van Tom Ford die haar fantastisch staat en Bella kiest voor een outfit in dezelfde kleur van Charlotte Knowles. Hoewel de outfits de zusjes prachtig staan, vinden we de jurk van Bella nogal…apart. Ons zou zo’n jurk in ieder geval nooit staan, maar Bella kan het uiteraard hebben.

5. Keke Palmer – best gekleed

celebrities outfits VMA
Johannes EISELE – AFP

Keke Palmer verblindde iedereen toen ze verscheen in een kanariegele jurk van Yousef Aljasmi. Het staat haar overduidelijk fantastisch, maar het beste aan haar look is toch wel de gele, met juwelen versierde tas in de vorm van een telefoon. Is het een extra tas? Kan je er daadwerkelijk iets in doen? Werkt de telefoon? Kan ze haar vrienden bellen om te zeggen dat ze Shawn Mendes’ en Camila Cabello’s optreden heeft gezien? Zo ja, waar kopen we ook zo’n tas?

6. Megan Thee Stallion – Best gekleed

Johannes EISELE – AFP

Dankzij haar hit ‘Hot Girl Summer’ wordt er van Megan maar één ding verwacht: laten zien dat ze een hot girl summer heeft. Deze fantastische leren outfit bewijst dat ze dat absoluut heeft. Mission accomplished.

7. Heidi Klum – Slechtst gekleed

celebrities outfits VMA
Johannes EISELE – AFP

Heidi Klum is een prachtige vrouw en gisteren verscheen ze in een zwarte pailletten jurk van Nedo. Maar wacht, er is een stukje stof afgescheurd. Oh nee, toch niet. Dat lapje tussen haar benen hoort blijkbaar bij het ontwerp. Zonder grappen, de jurk staat haar prachtig, maar als je het ons vraagt heeft Heidi de opsmuk niet nodig.

8. Ava Max – Slechtst gekleed

celebrities outfits VMA
Johannes EISELE / AFP

Ava Max dacht geloven we dat gisteren Comic Con plaatsvond in plaats van de MTV Video Music Awards. Het is een nogal bizarre outfit, maar toen Ava ging zingen tijdens de pre-show waren we wel omver geblazen. Wie weet wat we nog van haar gaan horen en zien.

9. Alison Brie – Slechtst gekleed

EPA – DJ JOHNSON

Alison Brie verscheen gisteren op de rode loper in een soort sexy Maleficent Halloween outfit en we vinden het niet haar beste look. Sexy is het zeker, maar de jurk van Ellie Saab laat heel weinig aan de verbeelding over. Is het echt nodig? Hmm.

10. Halsey – Slechtst gekleed

celebrities outfits VMA
EPA- DJ JOHNSON

Zangeres Halsey verscheen gisteren in een jurk (?) van Dundas. “I’m always kind of classy, kind of naked,” vertelde ze vrolijk aan een interviewer van MTV. Ze is inderdaad nogal naakt, maar persoonlijk zouden we deze jurk niet snel omschrijven als classy. Het staat haar prachtig, maar we hadden het zelf niet uitgekozen. Wat we wel fan-tas-tisch vinden aan Halseys look is dat ze de aanzet van haar haar in regenboogkleuren heeft geverfd. Dat maakt alles weer goed.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit waren de beste en slechtste outfits van celebrities tijdens de 2019 VMA’s
Sluiten