Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 16 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

De mugshot van dit meisje ging viral en nu krijgt ze haar eigen make-uplijn

Opgepakt worden omdat je twee gram wiet in je auto hebt liggen en het politiebureau uitlopen met een mogelijke make-uplijn en een fanschare die je smeekt een YouTube-kanaal te starten. Het overkwam Marshala Perkins uit Texas.

De negentienjarige studenten werd aangesproken door een agent omdat ze een handicap-sticker op haar auto had zitten. Ze legde uit dat haar moeder gehandicapt was en dat het haar auto was. Vervolgens besloot dat politie-agent dat haar auto naar wiet rook en vroeg haar om uit te stappen. Hij vond twee gram wiet, waarna Marshala werd meegenomen naar het politiebureau. En toen gebeurde het volgende.

De mugshot die werd genomen op het bureau werd gedeeld op de website van het Greenville Court House, en niet lang daarna werd haar mugshot opgepikt door het Twitteraccount @mugshotbaes. Vervolgens werd haar foto opgemerkt door verschillende twitteraars, waarvan een tweet maar liefst meer dan 60.000 retweets opleverde:

En nu?

Marshala’s foto ging zacht gezegd viral en meerdere mensen begonnen om YouTube-tutorials te vragen.

? Tumelo ? on Twitter

@proletariatitty That nose was contoured to perfection ??? We need her!

Nadia? on Twitter

@mugshotbaes Drop that tutorial sis


En daar blijft het niet bij. Het lijkt erop dat Marshala zelfs haar eigen make-uplijn krijgt. In een interview met Star-Telegram vertelt ze: “Someone has reached out to me about starting my own makeup line. It’s crazy. My mind is blown. Now it’s turned into something so positive so I’m just going to embrace it and see where it takes me.”

De ‘sexy crimineel’ – is op vrije voeten en klaar voor z’n modellencarrière

BuzzFeed

Reageer op artikel:
De mugshot van dit meisje ging viral en nu krijgt ze haar eigen make-uplijn
Sluiten