Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 11 dec 2018
Leestijd: 2 minuten

#MyMentalStatein5Words werpt een belangrijk licht op mentale gezondheid

Als er tegenwoordig één hot topic is, is het mental health wel. Gelukkig maar, want met de snelle wereld waarin we leven is het enorm belangrijk goed op je mentale gezondheid te blijven letten. Op Twitter is er nu een hashtag in het leven geroepen waarmee hier aandacht voor wordt gevraagd.

Hoewel we het gelukkig steeds makkelijker vinden om over onze mentale staat te praten, gaat het er op social media nog steeds heel anders aan toe. Want geef toe. Ook jij bent sneller geneigd een foto van je huisdier op Instagram te zetten, dan van de afwas die je al anderhalve week niet hebt gedaan omdat je niet lekker in je vel zit.

#MyMentalStatein5Words

Twittergebruiker Amanda Stafford heeft de hashtag #MyMentalStatein5Words in het leven geroepen op een licht te werpen op het mentale welzijn. Met de hashtag worden mensen aangemoedigd open te zijn over hun gevoelens.

?The Chris That Stole Grinchmas? on Twitter

MyMentalStateIn5Words Feels like this most days

Voor iedereen

Sommigen gebruiken de tag om te praten over hun angststoornissen en depressies, anderen gebruiken hem om een tijdelijk gevoel te uiten. En dat is meteen het mooie ervan. Er is niet één groep die de hashtag ‘mag’ of ‘kan’ gebruiken; iedereen struggelt weleens ergens mee. De ene keer is dit groot, de andere keer kleiner. En bij beiden zou je je moeten mogen uiten.

Solenna♡ on Twitter

MyMentalStateIn5Words Searching for the silver lining

Gus Constantine on Twitter

Holding on thanks to cats #MyMentalStateIn5Words

No Title

No Description

nɥnʞ on Twitter

It’ll be okay, I think #MyMentalStateIn5Words

Darren on Twitter

MyMentalStateIn5Words There’s a replacement for everyone

We zijn blij om te zien dat de bewustwording omtrent mentale gezondheid groeit. Want nogmaals, in een wereld als deze is het net iets te makkelijk jezelf te verliezen.

7 oorzaken van moeheid die niks met slaap te maken hebben

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Teen Vogue

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
#MyMentalStatein5Words werpt een belangrijk licht op mentale gezondheid
Sluiten