Suze van As
Suze van As Love & Life 21 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Na het zien van deze 5 plekken wil je diréct naar Nieuw-Zeeland

Of je nou studeert of werkt, we dromen allemaal weg bij de gedachte aan een onvergetelijke vakantie. Vooral het verre oord Nieuw-Zeeland staat hoog op ons lijstje.

Als je een zomervakantie plant, denk je waarschijnlijk al snel aan locaties die wat dichter bij de deur zijn. Maar er is nog veel meer moois buiten Europa, waaronder Nieuw-Zeeland. Het beloofde land biedt een geweldig klimaat, prachtige natuur, dramatische zonsondergangen en dromerige stranden. Als je overweegt om naar Nieuw-Zeeland te gaan, ga dan vooral naar deze vijf sprookjesachtige locaties.

1. Milford Sound

Milford Sound staat bekend als het achtste wereldwonder; dit gebergte heeft een bijzondere vorm dankzij de gletsjers tijdens de ijstijd. Maak een tripje over het water met een boot, waar je dolfijnen en penguins tegen kunt komen.

2. Waitomo Glow Worm Caves

Zoals je misschien al hebt kunnen raden, is dit een betoverende tunnel, vol met gloeiwormen. Het lijkt dankzij deze bijzondere beestjes net alsof je onder een magische sterrenhemel vaart.

3. Waiheke Island

Dit bijzondere eiland staat bekend om zijn wijngaarden en spectaculaire uitzicht over de zee. Het is wel een hele populaire vakantielocatie, dus als je erheen wilt, moet je ervoor zorgen dat je op tijd een tripje boekt.

4. Te Whakarewarewa Geothermal Valley

Zie de natuur in zijn bruutste vorm zijn gang gaan in deze bijzondere vallei. Je kunt hier een bijzondere ‘steambox’ eten die bereid is met de stoom van de thermale baden. Ook kun je er deelnemen aan een Haka Ceremonie, met traditionele muziek en dans. Daarnaast kun je er kokendhete modderbaden bekijken.

5. Bay of Islands

Vooral als je van watersport houdt, is dit de beste plek om lekker los te gaan. Het is er idyllisch en je hebt zelfs de kans dat je een dolfijn tegen komt.

elite daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Na het zien van deze 5 plekken wil je diréct naar Nieuw-Zeeland
Sluiten