Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 8 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

NA-KD lanceert een unieke samenwerking tijdens de borstkankermaand oktober

NA-KD onderneemt in oktober actie om de borstkankermaand in de schijnwerpers te zetten. Samen met de non-profit liefdadigheidsorganisatie Know Your Lemons is het doel om mensen voor te lichten over vroege tekenen en symptomen van borstkanker, waar velen nog steeds niet bekend mee zijn. Om de organisatie te ondersteunen, doneert NA-KD 10% van alle verkochte bh’s rechtstreeks aan Know Your Lemons.

Oktober is borstkankermaand

Met de ambitie om de aandacht te vestigen op de borstkankermaand in oktober, werkt NA-KD samen met de non-profit liefdadigheidsorganisatie Know Your Lemons. Een organisatie die mensen over de hele wereld onderwijst door toegankelijke infographics over de symptomen en tekenen van borstkanker te maken. Ze gebruiken citroenen met verschillende vormen en vergelijken ze met borsten die zijn aangetast door kanker. Niet alleen bulten zijn te zien, maar ook de minder voor de hand liggende veranderingen in kleur, grootte en vorm.

Know Your Lemons

Om het levensreddende werk van Know Your Lemons te ondersteunen, doneert NA-KD 100.000 SEK aan de organisatie. In de maand oktober zullen er weggeefacties en loterijen zijn op sociale media en 10% van elke netto-beha-verkoop in oktober zal rechtstreeks worden gedoneerd aan Know Your Lemons. “Om vroege detectie te verbeteren, is het voor ons van cruciaal belang om samen te werken met sterke merken die bereid zijn te investeren in de gezondheid van vrouwen”, zegt Dr. Corrine Ellsworth-Beaumont, oprichter van de Know Your Lemons Foundation.

Samenwerking met NA-KD

“We zijn zo blij om samen te werken met NA-KD, die ons werk op zo’n impactvolle manier ondersteunen door financiële steun en gebruik te maken van hun netwerk om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk klanten en werknemers worden voorgelicht over de symptomen van borstkanker. Het is echt een levensreddende samenwerking!” De samenwerking tussen NA-KD en Know Your Lemons is op 1 oktober 2021 van start gegaan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.