Naast haar collab met Eminem zijn er nog 15 andere Beyoncé-nummers

Als er één artiest is waarvan je alle liedjes denkt te kennen en alles uit volle borst kunt meezingen, is het Beyoncé wel. Er staan al zo ontzettend veel hits op haar naam, maar ze blijft ons toch elke keer weer verrassen. Wanneer ze een nieuw nummer of album dropt, stopt iedereen gelijk met hetgeen waar ze mee bezig zijn: zo graag willen we nieuwe muziek van Queen B.

Over de jaren heen heeft ze natuurlijk superveel nummers gemaakt, maar er zit altijd een max aan het aantal nummers dat op een album past. Beyoncé heeft zelf eens verteld dat ze wel zeventig nummers maakt voor een album en daar dan uit moet kiezen. Sommige zijn niet goed genoeg, sommige passen niet bij de rest van het album en sommige hebben gewoon pech: vol is vol.

Nu heeft Bey afgelopen weekend een nieuw nummer met Eminem uitgebracht, maar dit is niet het enige nummer dat we grijs kunnen gaan draaien. Er zijn namelijk door een enthousiasteling nog heel veel andere nummers boven water gekomen die Bey de afgelopen jaren heeft gemaakt, maar die nooit een album hebben gehaald. Onwijs zonde, want er zitten echt heerlijke nummers tussen!

1. Settle 4 u

2. Next Ex (Kick Em Out)

3. Black Culture

4. Body Rock

5. Roc

6. He’s My Man

7. New Shoes

8. Slow Love

9. Waiting

10. Control

11. Ice Cream

12. Stop Sign

13. I’m Alone Now

14. Poison

15. Should Have / Now I Know (Forever To Bleed)

POPSUGAR

Reageer op artikel:
Naast haar collab met Eminem zijn er nog 15 andere Beyoncé-nummers
Sluiten