Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Beauty 5 jun 2019

7x onze favoriete nageltrends voor de zomer die iedereen kan rocken

Als het aankomt op modetrends, volgen we ze bijna allemaal. Maar hoe zit dat met nageltrends? Er zijn namelijk ook genoeg fantastische trends op gebied van nagellak. Deze zeven nageltrends maken je helemaal summer proof zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

Laat de innerlijke Picasso naar boven komen, pak al je nagellakpotjes en ga lekker aan de slag. Deze vrolijke kunstwerkjes zorgen ervoor dat je de show steelt op het strand.

Nageltrends voor de zomer

Handjes in de lucht als je vrolijk wordt van prachtig gelakte nagels. Nu de zomer er eindelijk aankomt, willen we allemaal iets anders en een frisse manicure is de perfecte manier. Dus channel je inner Picasso, verzamel al je nagellakkleuren en creëer een van de volgende kunstwerkjes.

1. Eten

Laat aan de rest van de wereld zien hoe erg je van eten houdt door het op je nagels terug te laten komen. Eten op nagels blijkt een enorme zomertrend te zijn. Het fijne hieraan is dat het helemaal niet zo moeilijk is. Pak een paar van je favoriete kleurtjes, een heel klein kwastje en je hebt het zo erop staan. Hoe schattig is dit?

2. Logo’s

Je moet ervan houden, maar wij vinden het verwerken van je favoriete merken op je nagels super schattig. Het kan snel nogal ordinair worden, maar als je de logo’s simpel houdt, is het hartstikke geinig.

3. Tie Dye

Tie Dye is al een enorme modetrend, maar we zien de 90’s print ook terug op nagels. Perfect voor mensen die het lastig vinden om één kleur uit te kiezen. Je kan het zo gek als je wil maken met deze nagellaktrend.

4. Retro

Ga terug naar de jaren ’70 met de retro nageltrend. Combineer dezelfde tinten in een gek jaren 70’s patroontje en je hebt helemaal klaar. Hoe leuk staat dit met een wat simpelere outfit? Wij zijn fan.

5. Dierenprint

Het is natuurlijk geen geheim dat dierenprintjes een enorme modetrend van aankomend seizoen is. Van panterprint tot aan koeienprint, alles komt voorbij. Heb je een feestje op de planning staan? Combineer dan je panterjurkje met een bijpassend nagelkleurtje.

6. Pareltjes

Wat we ook steeds meer zien, zijn mensen die kleine pareltjes op hun nagels plakken. Als je het ons vraagt ziet dat er fantastisch en schattig uit en het kost weinig moeite. Of het echt praktisch is, is een tweede. Maar als je een feestje heb is het een leuk extra detail.

7. Pop art

Deze kleine illustraties zijn al helemaal prachtig. Picasso mocht dan wel enorme canvassen ter beschikking hebben om zijn kunstwerken te maken, op je nagels is dit ook gewoon mogelijk. Hiermee steel je sowieso de show, maar je moet wel hele goede concentratie en een vaste hand hebben om dit te kunnen.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Harper's Bazaar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
7x onze favoriete nageltrends voor de zomer die iedereen kan rocken
Sluiten