Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 29 okt 2020
Leestijd: 3 minuten

Spice it up – 7x de mooiste nagellak-inspiratie die je thuis kunt uitproberen

We zitten steeds meer thuis en dat betekent dat we extra tijd overhebben. De perfecte kans om meer te experimenteren met onze nagels. Gelukkig hoeft dat helemaal niet lastig te zijn, want we komen met wat creativiteit al een heel eind. Alles wat je nodig hebt zijn de juiste kleuren nagellak, wat tools én een klein beetje geduld. Wij hebben de mooiste nagellak inspiratie voor jou op een rijtje gezet.

Laat de complimenten maar komen tijdens je Zoom-call.

Nagellak inspiratie

We zien de leukste nagellak-inspiratie op Instagram en Pinterest voorbij komen en eigenlijk kan je dat prima zelf ook. Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn en met wat oefening kom je er wel. Wij delen de tofste looks.

1. Regenboog

Met deze look kun je niet de fout in gaan. Het enige wat je nodig hebt zijn verschillende tinten nagellak van jouw favoriete kleur. Geef elke nagel een andere kleur om het regenboog-effect te creëren. Je zou verschillende kleuren kunnen gebruiken of pasteltinten, it’s up to you.

2. Tweekleurig

De tweekleurige nagellook is heel simpel, maar toch nét wat anders. Kies twee verschillende kleuren nagellak.Voor beide handen gebruik je een andere kleur. Welke kleur dit is, bepaal je zelf. Ga voor twee hele verschillende tinten of twee verschillende dieptes van dezelfde kleur, jij bepaalt.

3. Halve maan

Als je wat meer wilt experimenteren met je nagels is deze nagellook perfect. Je kunt de look op verschillende manieren aanpakken, zoals het gebruiken van tape of een kleine kwast. De tape kun je gebruiken om het deel af te plakken dat je niet gaat lakken. De rest wat van je nagel zichtbaar is, kun je lakken met de nagellak.

4. Tie-dye

Ben je dol op de tie-dyetrend? Dan is deze look perfect voor jou.Breng eerst een witte nagellak aan als basis en laat het vervolgens drogen. Plaats vervolgens kleine puntjes over je nagel met de kleuren die je wilt gebruiken. Daarna kun je een sponsje gebruiken om de nagellak met elkaar te blenden voor een tie-dye effect.

5. Vormen

Deze trend zie je waarschijnlijk al maanden op Instagram voorbijkomen en de look kun je ook prima zelf thuis uitproberen. Meng een witte en kleurrijke nagellak met elkaar en gebruik daarna een een klein kwastje om te vormen te creëren. Je kunt zoveel vormen maken als je zelf wilt.

6. Dubbele French manicure

Met de klassieke French manicure zit je altijd goed, maar met deze versie voeg je net wat extra flare toe. Breng een lichte kleur aan als onderste laag en een donkerdere tint aan de bovenkant. Op deze manier kun je de eerste lijn doen en er dan makkelijker lichtjes overheen gaan als je de tweede lijn creëert.

7. Nagelstickers

Nagelstickers zijn de makkelijkste manier om je nagels op te vrolijken. Breng je favoriete kleur nagellak aan en laat dit vervolgens opdrogen. Plak daarna de nagelstickers en gebruik als laatst een topcoat. Zo blijven de stickers langer zitten en heb je meer plezier van je nagels.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Spice it up – 7x de mooiste nagellak-inspiratie die je thuis kunt uitproberen
Sluiten