Lobke Killaars
Lobke Killaars Love & Life 10 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

De meest gestoorde nagels die je ooit in je leven gaat zien

Als je denkt dat je alles al gezien hebt in je leven, denk dan nog maar een keer goed na. Want holy de moly de WHAT THE F IS DIT?! We kwamen iets tegen waarvan we niet wisten dat het bestond en waarvan we ons nu afvragen waa-rom dit bestaat. Zoveel vragen, zo weinig antwoorden. Dit zijn de meest gestoorde nagels die je ooit in je leven tegenkwam. Geloof ons.

Gekke nagels

Alles wat je wilt weten en vooral ook níét wilt weten staat open en bloot op het internet. Dit artikel valt onder die laatste categorie. Misschien een idee voor wanneer je de nagelsalon weer een keertje bezoekt?

Kaas schaven was nog nooit zo makkelijk

Wat doe je als je 24 uur per dag kaas eet, maar soms vergeet je kaasschaaf in de tas te gooien? Wij zouden zeggen: snij de kaas, wacht met opeten of neem gewoon lekker asociaal een hap uit het blok kaas. Deze vrouw kwam met een iets andere oplossing. Origineel is het wel, een beetje smerig ook…

Houd je vast: deze vrouw besloot haar nagels te transformeren tot een kaasschaaf. Is net zo gestoord als het klinkt. Ziet er net zo gek uit als je denkt.

Men neme een kaasschaaf, een stelletje nagels en wat gereedschap om het allemaal mooi op maat te maken.

Yes or no ??

6,974 Likes, 1,444 Comments – Nail Sunny (@nail_sunny) on Instagram: “Yes or no ??”

Mocht je denken hé, leuk idee, doe het dan toch maar niet. Over smaak valt te twisten, over veiligheid niet. En deze nagels zijn niet geheel ongevaarlijk.

Kots-opruimer en meer gekke banen waarvan je nog nooit gehoord hebt

Reageer op artikel:
De meest gestoorde nagels die je ooit in je leven gaat zien
Sluiten