Dit zijn de nail art trends van dit moment en wedden dat jij het wil?

Doei French manicure, hallo feestje op je nagels. Nail art is terug en niet zo’n beetje ook. Nu 2020 een complete chaos is geworden, is het tijd om je nagels daarmee te matchen. Wij zetten de tofste nail art trends van het moment voor je op een rijtje.

Wie heeft gezegd dat alle nagels er hetzelfde uit moeten zien? We hebben niet voor niets 10 vingers gekregen. Dit jaar zien we kleurrijke en expressieve nail art trends. Dit is veel meer dan een lakje, dit is kunst.

7x kleurrijke nail art trends van zomer 2020

Maak snel een afspraak bij je nagelstyliste of ga zelf aan de slag, want dit wil je op je nagels.

1. The Butterfly effect

De vlinder-obsessie is nog lang niet over. Na haarclipjes, tattoo’s en oorbellen, zijn nu de vlindernagels helemaal hot. En eerlijk is eerlijk: wij snappen wel waarom.

2. Maak een statement

Vanaf nu zijn je nagels ook een manier om te laten zien waar je voor staat. Kies een inspirerende, activerende of mooie tekst uit en laat deze op je nagels zetten.

3. Abstracte gezichten

Moderne kunst op je nagels. Ga je liever niet all the way? Dan is deze minimalistische nageltrend wel wat voor jou.

4. Mismatching patronen

Zoals we al zeiden: je hebt niet voor niets tien nagels. Leef je helemaal uit en geef iedere nagel een ander patroontje. Wij zijn verliefd op deze trend.

5. 80’s style

Denk fluorescerende kleuren, denk lavalampen, denk ronde vormen. De 80’s komen terug, maar dit keer op je nagels.

6. The New French

Oké, misschien toch niet ‘doei French manicure’. De bekende manicure is namelijk terug in een nieuw jasje. In plaats van een wit randje, kies je één of meerdere kleuren.

7. Tie Dye op je nagels

Na t-shirts, zijn nu de nagels aan de beurt om geverfd te worden. Tie Dye nagels zijn helemaal in en zeg eens eerlijk, ziet dit er niet fantastisch uit?

Elle

Reageer op artikel:
Dit zijn de nail art trends van dit moment en wedden dat jij het wil?
Sluiten