Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 6 dec 2020

Christmas ready – Dit zijn de 8 leukste nailart om voor de feestdagen uit te proberen

Het nadert weer naar die éne speciale tijd van het jaar: kerst. We ruilen onze pastelroze nagels in voor iets met een beetje meer pit. Denk aan felle bessentinten, veel glitter en schattige feestelijke nailart. En wat is een betere tijd om te experimenteren met je nagels dan de feestdagen? Wij zetten de leukste kerstnagels voor jou op een rijtje.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke rode nagels of een uitgebreidere nailart met veel glitters, we got you.

Nailart voor de feestdagen

Naast je kerstoutfit is het natuurlijk ook belangrijk dat je beautylook helemaal on point is voor de feestdagen. Dat betekent dus niet alleen je make-up look, maar ook je nagels. Om je alvast een handje te helpen hebben we de mooiste kerstnagels voor je verzameld om inspiratie op te doen.

1. Rode ruimtelijke vormen

Deze nailart ziet er heel simpel uit, maar geeft toch dat leuke touch voor de feestdagen. De abstracte lijnen voegen een coole factor toe, terwijl de tinten de look klassiek houden zonder saai te zijn. En dat heb je nou net nodig.

2. Let it snow

Deze toffe nailart ziet er lastiger uit dan dat het is. Het enige wat je namelijk nodig hebt zijn nagelstickers. Draag sneeuwstickers met een blauwe en witte achtergrond voor een feestelijke nagellook.

3. French manicure met een gouden randje

Een makkelijke manier om je Franse manicure naar een hoger niveau te tillen. Voeg gouden tips toe in een metallic tint, het maakt je nailart meteen een stuk leuker en je bent helemaal ready to go voor de feestdagen.

4. Groene marmer nailart

De groene marmer nailart maakt een statement tijdens de feestdagen. Het is kerstvriendelijk en het past bij al je knusse truien. Precies wat jij nodig hebt.

5. Sprankelende jelly nailart

Zin in wat nieuws? Dan is deze sprankelende jelly nailart het waard om uit te proberen. Tijdens de feestdagen mag je extra uitpakken, dus wees niet zuinig met de glitters.

6. Kerstlichtjes

Deze nailart is misschien een beetje ingewikkeld, maar is het proberen waard. Gebruik een wattenstaafje of een potlood om de kleine steentjes te plaatsen waar je ze wilt hebben. Gebruik vervolgens een nailart-penseel om dunne lijnen te creëren voor een samenhangend geheel.

7. Abstracte kerstboom

Deze minimalistische nailart is perfect als je het simpel wilt houden voor de feestdagen. Het enige dat je nodig hebt is een groene nagellak en een tandenstoker. Begin met een druppeltje groene nagellak en gebruik vervolgens de tandenstoker om de abstracte lijnen te creëren.

8. Cranberry nagels

Deze cranberry-kleurige nailart is een iets donkerdere versie van klassieke rode nagels. De witte details op elke nagel trekken de aandacht en brengt je meteen in een kerststemming.

Lees ook: De 8 leukste kapsels om alvast in de kerststemming te komen

Reageer op artikel:
Christmas ready – Dit zijn de 8 leukste nailart om voor de feestdagen uit te proberen
Sluiten