Wow – Deze celebrities zijn onherkenbaar met hun natuurlijke haarkleur

Het is je vast niet ontgaan dat celebrities constant van kapsel veranderen. Korter haar, een andere textuur of kleur, we kunnen het bijna niet bijhouden. Er wordt zo vaak een sessie bij de kapper geboekt dat sommige celebrities volledig onherkenbaar zijn.

Veel beroemdheden zijn inmiddels al zo vaak gewisseld van haarkleur, dat je niet eens weet wat hun natuurlijke haarkleur is. Wij vertellen je alles over de originele haarkleur van onze favoriete celebrities.

Haarkleuren celebrities

Hoewel het bij veel beroemdheden lijkt alsof ze hun echte haarkleur dragen, is dit alles behalve waar. Mensen met blond haar zijn eigenlijk brunettes of blondines zijn eigenlijk roodharigen. We geloven onze ogen bijna niet als we de foto’s zien van de natuurlijke haarkleur van deze celebrities.

1. Jessica Alba

De natuurlijke haarkleur van actrice en model Jessica Alba is veel donkerder dan we tegenwoordig van haar gewend zijn. Door de jaren heen maakte ze haar coupe een stuk lichter en vandaag de dag heeft ze het in een mooie ombré geverfd. Van zichzelf heeft ze een chocolade-bruine tint, dat we tegenwoordig kennen als het chocolate cake haar. Donker of lichter, het staat haar beide fantastisch (jaloers).

jessica alba natuurlijke haar celebrities

2. Miley Cyrus

Miley Cyrus heeft de afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met verschillende haarstijlen. Maar wat we vooral bij haar zagen waren blonde (en wilde) lokken. Zoals we ook in de onze favoriete jeugdserie Hannah Montana konden zien, is haar originele haarkleur bruin met karameltinten. Wij denken vooral dat ze zó verliefd was op haar blonde pruik van de serie dat ze niet meer zonder wilde. Het staat haar prachtig.

miley cyrus haar natuurlijk kleur

3. Reese Witherspoon

Wees voorbereid op dit nieuwtje: Reese Witherspoon is niet altijd legally blonde geweest. De actrice deelde namelijk zelf een foto op haar Instagram-pagina waarop te zien is dat ze geboren is met een lichtbruine haarkleur. We zien haar niet snel teruggaan naar deze kleur, maar mocht ze het wel doen, dan geven wij veel duimpjes omhoog.

4. Jennifer Aniston

Zolang als wij ons kunnen herinneren heeft Jennifer Aniston donkerblond of lichtblond haar. Maar het zal je misschien verbazen als we zeggen dat Jennifer eigenlijk bruin haar heeft. En dat is nog veel donkerder dan op onderstaande foto. Blond of bruin, het staat Jennifer allemaal. Wij zijn obsessed.

5. Ariana Grande

Als we het hebben over het haar van Ariana Grande denken we natuurlijk gelijk aan een paardenstaart. Afgelopen jaren experimenteerde Ariana met een aantal verschillende kleuren, waaronder zilver, lichtbruin en zelfs lavendel (ja, die kleur bestaat). Vandaag de dag draagt ze het stijl in een medium bruine kleur, maar haar natuurlijke haarkleur is veel donkerder. Daarnaast is haar originele haarkleur niet alleen donkerder, maar heeft ze ook krullen. Best of both worlds, wie wil dat nou niet?

6. Bella Thorne

Actrice Bella Thorne heeft haar kapsel door de jaren heen in ongeveer elke kleur geverfd. Daarom weten we eigenlijk niet eens meer wat haar natuurlijke haarkleur is. Maar op deze foto uit haar jongere jaren zien we dat ze van nature donkerblond met een oranje gloed als haarkleur heeft. Hoe cute is deze foto en hoe mooi is haar originele haarkleur?

bella thorne natuurlijke haar

7. Halle Berry

Actrice en model Halle Berry draagt haar kapsel tegenwoordig een stuk lichter en langer dan ze vroeger deed. We vergeten de meest iconische look van de actrice nooit: een pixie coupe met veel textuur en een donkere, bijna zwarte kleur. En afgezien van haar haar en make-up zien we bijna geen verschil tussen van vroeger en nu. Mogen wij ook zo oud worden alsjeblieft?

halle berry natuurlijke haar celebrities

Glamour Magazine

Reageer op artikel:
Wow – Deze celebrities zijn onherkenbaar met hun natuurlijke haarkleur
Sluiten