De eerste Nederlandse Netflix Original komt eraan en die wil je zien

Netflix komt de laatste tijd met de ene na de andere vette serie, maar stiekem waren we al wel een hele tijd aan het hopen op een Nederlandse serie van de streamingdienst. Dat gaat nu eindelijk gebeuren. Binnenkort komt de Nederlandse Netflix Original ‘Ares’ online en het belooft veel goeds.

Nederlandse Netflix Original

Ons kikkerlandje gaat eindelijk vertegenwoordigd worden op Netflix met een eigen Netflix Original en dat vinden we natuurlijk allemaal hartstikke vet. De opnames zijn zelfs al begonnen in Amsterdam, dus heel erg lang kan het allemaal niet meer duren. De serie genaamd ‘Ares’ is een mega spannende horrorserie die zal bestaan uit acht afleveringen.

Het verhaal

De psychologische horrorserie van Netflix gaat over de vrienden Rosa en Jacob. Ze worden uitgenodigd door een mysterieuze studentenvereniging in hartje Amsterdam. Nieuwsgierig dat ze zijn, gaan ze er natuurlijk naartoe. Dat gaat uiteraard al snel mis.

Ze laten zich volledig meeslepen door de macht van de geheime vereniging en al snel blijkt dat deze plek gebouwd is op demonische geheimen uit het verleden. Rosa en Jacob moeten een verschrikkelijke prijs betalen om bij de Amsterdamse elite te horen. Al met al een bloedstollende serie.

De cast bevat veel bekende Nederlandse acteurs. Zo zien we Jade Olieberg (Ik weet wie je bent, Penoza) en Tobias Kersloot (Klem) als Rosa en Jacob. Daarnaast spelen ook Robin Boissevain, Lisa Smit, Frieda Barnhard en Rifka Lodeizenin de Netflix-serie.

Het beste nieuws? De eerste Nederlandse Netflix-serie komt sowieso dit jaar nog op Netflix, maar we weten nog niet precies wanneer. Wij zitten hier in ieder geval helemaal klaar voor.

Dit vind je ook leuk om te lezen.
https://www.nsmbl.nl/quicksand-netflix-trailer/

Vogue

Reageer op artikel:
De eerste Nederlandse Netflix Original komt eraan en die wil je zien
Sluiten