Tessa Ham
Tessa Ham Money 16 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze 5 Nederlandse vrouwen zijn miljonair voor hun 40ste

Eén miljoen euro op onze bankrekening. Dat willen we allemaal wel, maar het lijkt een onwerkelijk bedrag. Deze Nederlandse vrouwen wisten het toch echt te fiksen, en ook nog eens voor hun 40ste. Ze laten ons zien dat het dus zeker mogelijk is om als jonge vrouw miljonair te worden.

Wie zijn deze vrouwen? En hoe hebben ze hun vermogen opgebouwd?

Miljonair voor je 40ste

Heb jij (stiekem) ook de droom om rijk te worden? Daar is niets mis mee. We weten dat geld zelf niet gelukkig maakt, maar geld is wel een middel dat je kunt gebruiken om je doelen te behalen. Of dat nou een fijn thuis is of juist andere mensen helpen.

Deze vijf vrouwen wisten het tot miljonair te schoppen.

1. Doutzen Kroes

In 2020 was het op zakelijk gebied stil rondom Doutzen Kroes (36), maar volgens Quote is ze nog steeds de rijkste vrouwelijke jonge miljonair. In de Quote Top 100 Jonge Miljonairs heeft zij plek 37 bemachtigd. Met een eerdere carrière waar je U tegen zegt, hadden wij eigenlijk ook niet anders verwacht.

2. Nikkie Plessen

Vlak op de hielen van Doutzen Kroes zit Nikkie Plessen, die door Quote op plek 41 werd gezet. De 36-jarige kennen we als presentatrice en actrice, maar is ook een ondernemer die NP Fashion runt, een imperium met vier modemerken. 2020 was doordat de winkels dicht moesten een zwaar jaar, maar doordat Plessen kleding als joggingpakken ging verkopen, heeft ze vorig jaar toch 2,2 miljoen euro winst gemaakt.

3. Lara Stone

Jaren geleden brak de Nederlandse Lara Stone (36) wereldwijd door als model door het spleetje tussen haar tanden. Ze werd zo populair dat ze in 2012 de achtste plaats in de Forbes-lijst van best verdienende modellen bezette. Niet gek voor een Nederlandse die opgroeide in het Brabantse dorpje Mierlo. Inmiddels is het al een aantal jaar stil rondom het model.

4. Loes Daniels

Loes Daniels staat op plek 96 van de Quote Top 100 Jonge Miljonairs. De 32-jarige begon in 2014 haar bedrijf Experiencegift, waar je cadeaukaarten voor vluchten, hotels en activiteiten kunt kopen. Ze merkte dat dit een gat in de markt was, toen ze zelf iemand een hotelovernachting cadeau wilde doen, maar er weinig aanbod bleek te zijn. Ze kreeg gelijk, want in 7 jaar tijd heeft ze een bedrijf opgebouwd met 24 medewerkers in dienst.

5. Steffy Roos du Maine

Een vrouw die we niet in de Quote top 100 hebben gevonden, maar die op onze radar is gekomen door haar boek Mindful & Miljonair: de 34-jarige Steffy Roos du Maine. Met haar vier bedrijven draait ze zo’n 6 miljoen omzet per jaar. Haar prestaties leverden haar al wel een plek op in de FD Gazellen, Viva 400 en The Next Women 100.

Volgens Steffy heeft spiritualiteit haar een betere ondernemer gemaakt. Daarom schreef ze het boek Mindful & Miljonair dat vorige week uitkwam. Dit is een handboek waarin alle spirituele gebruiken worden beschreven (van meditatie tot de nieuwe maan), inclusief hoe je ze kunt gebruiken om zakelijk succesvoller te worden.

Zoveel moet je iedere maand beleggen om miljonair te worden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.