Laura Gommans
Laura Gommans Love & Life 1 apr 2018

Need a break? Met deze handige tool vind je de vakantie die jij zo verdiend hebt

Pff, de lange winter zit erop, maar de zomer lijkt nog ongelooflijk ver weg. Ben jij iemand die zichzelf er altijd op betrapt dat je doorwerkt en nooit genoeg tijd neemt voor jezelf? Dan zijn wij hier om je even wakker te schudden. Je mág die tijd voor jezelf nemen, en wij maken het met de Travel Advisor van Sunweb nog een stukje makkelijker voor je.

Me-time

Uit onderzoek aan Harvard blijkt dat vakantie goed is voor je gezondheid: je verlaagt je stressgehalte en alle negatieve bijwerkingen daarvan, en die effecten houden wel meer dan een maand aan. En hé, wees eens eerlijk: dat heb je toch best verdiend? Tijd voor een luxe vakantie, helemaal vrij van stress – en dat begint al bij het boeken.

Matchmaker

Dat begrijpen we helemaal – en we begrijpen ook dat er op het moment dat je stress probeert te ontlopen, er júist keuzestress kan ontstaan. Daarom helpen wij je samen met Sunweb met het kiezen van je bestemming. Op Sunweb Excellent zijn vijftig van de mooiste luxehotels zorgvuldig geselecteerd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Denk aan de mooiste privézwembaden, magische wellness, glooiende golfbanen, romantische diners met kaarslicht aan zee en de allerbeste service. Het enige waar jij je druk om hoeft te maken is hoe jaloers jij de achterblijvers in Nederland maakt.

Heb je de Matchmaker hierboven nog niet gedaan? Doe ‘m dan snel om het perfecte hotel voor jou te vinden.

In samenwerking met Sunweb

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Need a break? Met deze handige tool vind je de vakantie die jij zo verdiend hebt
Sluiten